Ζαραβίνας : '' Αφιερώνω την νίκη στη μνήμη του Γιώργου Σαϊτη '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας : '' Αφιερώνω την νίκη στη μνήμη του Γιώργου Σαϊτη ''



Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας, μιλώντας στο greekhandball.com για την νίκη της πειραϊκής ομάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, επεσήμανε :
΄΄ Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η διάρκεια μας όπως και η συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι, καθώς, φανήκαμε συμπαγείς σε όλη την διάρκεια του αγώνα.  Στο επιθετικό κομμάτι, αναγκασθήκαμε λόγω των πολλών απουσιών να αλλάξουμε αρκετά πράγματα, αλλά, είχαμε καλά διαστήματα. Μόνο αρνητικό ότι δεν τρέξαμε όσο  θέλαμε  στον αιφνιδιασμό. Εμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, καθώς, ποτέ δεν είναι εύκολο το ματς απέναντι σε μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ειδικά στην έδρα του. Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στους 2 αθλητές του ΠΑΟΚ που αποχώρησαν τραυματίες.
Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω σε έναν σπουδαίο άνθρωπο του χαντμπολ, τον Γιώργο Σαϊτη. Δεν μπορέσαμε λόγω του αγώνα στη Θεσσαλονίκη να βρεθούμε στην κηδεία του, ώστε να αποδώσουμε φόρο τιμής, αλλά, θα ήθελα να αφιερώσω στη μνήμη του την σημερινή νίκη. Προσωπικά, επειδή πέρασα μεγάλο διάστημα της αθλητικής καρριέρας μου μαζί του, ήταν μία προσωπικότητα που με σημάδεψε αθλητικά και ανθρώπινα΄΄.  

No comments