Παιδιά της Κατερίνης, σας καμαρώνει από εκεί ψηλά ο Σωκράτης... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παιδιά της Κατερίνης, σας καμαρώνει από εκεί ψηλά ο Σωκράτης...




Στον αθλητισμό, ειδικά τον ερασιτεχνικό, πάνω από όλους μας, είναι οι αξίες και οι μνήμες, γιατί όλοι όσοι τον υπηρετούμε, πρώτα πρέπει να φτιάχνουμε την ψυχή μας και μετά να μιλάμε, να γράφουμε, να παίζουμε...
Ο Σωκράτης Σκούφας, από εκεί ψηλά, θα καμαρώνει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Αρχέλαου Κατερίνης, γιατί το έργο του συνεχίζεται, με τις ίδιες αρχές και την ίδια αφοσίωση.
Βασίλης Κοσμίδης και Σάββας Καρυπίδης, συνεργάζονται άψογα ως προπονητές και καθοδηγούν νικηφόρα τον Αρχέλαο, δίχως να έχει μάλιστα χρειασθεί να αγωνισθούν οι ίδιοι,καθώς, αφήνουν χώρο για τους νεότερους σε ηλικία και εκείνοι μένουν σε ρόλο ΄΄ χρυσής εφεδρείας΄΄.
Στον ΄΄ δάσκαλο΄΄  αφιερώνουν τις νίκες...
Και εκεί, μαζί τους, η Μάγδα Χοτοκουρίδου, που ανέλαβε τις Ακαδημίες του Αρχέλαου και κάθεται  στον πάγκο...
Στο τεραίν, ο 17χρονος Αριστοτέλης Σκούφας, γιός του Σωκράτη και της Μάγδας, παίζει και συνεχίζει την παράδοση.
Ευλογημένη ημέρα η χθεσινή για τον Αρχέλαο, την Κατερίνη, αλλά και για τα αδέλφια Χοτοκουρίδη, καθώς, δεν νίκησε μόνο η Μάγδα αλλά και ο αδελφός της Πλάτωνας, μεγάλη φυσιογνωμία του μπάσκετ, που πριν το ματς της Α2 του χαντμπολ, είχε νικήσει με τον Βατανιακό το Κιλκίς, επίσης στο ΔΑΚ Κατερίνης, για την Α΄τοπική κατηγορία, δίνοντας την...σκυτάλη στον Αρχέλαο...
Τα 350 άτομα απόλαυσαν τον Αρχέλαο, που ΄΄ πετάει΄΄  δροσίζοντας τους φίλους του με όμορφα συναισθήματα, όπως το Αρτεσιανό, στην γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Βασίλης Κοσμίδης, ο οποίος σχολίασε για την ομάδα του, στο greekhandball.com : ΄΄  Η ομάδα αρχίζει να λύνεται και να αποδίδει όπως μπορεί. Είναι, άλλωστε, μία νέα ομάδα. Καταφέραμε για πρώτη φορά να παίξουμε ολοκληρωτικό χαντμπολ, πήραμε διαφορά ασφαλείας από νωρίς απέναντι σε μία πολύ καλή και ποιοτική, επίσης χαντμπολική ομάδα, όπως η Αξιούπολη΄΄.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments