Η καλύτερη 7άδα της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier


Η καλύτερη 7άδα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, όπως επελέγη από την δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com ( Σ.Σ. το γεγονός ότι μπήκαν με το σπαθί του στην 7άδα, για πρώτη φορά, δύο παιδιά 19 ετών, μόνο ως ελπιδοφόρο μπορεί να χαρακτηρισθεί ):

Τερματοφύλακας :  Ραντούλε Ραντούλοβιτς  ( Πυλαία ). Γεννήθηκε το 1988. Κράτησε όρθια την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ και την οδήγησε σε μεγάλη όσο και ιστορική νίκη.
Αριστερός εξτρέμ : Χρήστος Κεδέρης (   ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1994. Ηταν εξαιρετικός στη Δράμα, πέτυχε 5 γκολ και μάλιστα το ένα πιο θεαματικό από το άλλο, με συνέπεια να χειροκροτηθεί και από τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας.
Αριστερός ίντερ :    Μανώλης Λαδάκης  ( Αρης Νικαίας ). Γεννήθηκε το 1996. Αφυπνίσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στην Βέροια και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Αρη Νικαίας με δικό του τέρμα στην εκπνοή ενώ συνολικά σκόραρε 7 φορές.
Πλέϊ μαίηκερ     :    Θόδωρος Δεληχρήστος ( Ολυμπιακός ). Γεννήθηκε το 2000. Με 5 γκολ απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας ήταν χρήσιμος για τους Πειραιώτες και με ελπιδοφόρες εμφανίσεις σαν και αυτή, κερδίζει έδαφος ως παίκτης προοπτικής.
Δεξιός ίντερ      :      Διονύσης Καραγκιοζόπουλος ( Φίλιππος Βέροιας ). Γεννήθηκε το 1996. Ακόμα 9 γκολ στο πρωτάθλημα από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, όμως, δεν ήταν αρκετά ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Φίλιππος.
Δεξιός εξτρέμ   :      Πέτρος Κυριακού   ( Αερωπός Εδεσσας ). Γεννήθηκε το 1994. Βρίσκεται σε φόρμα και με τα 9 γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ., είχε ουσιαστική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας του.
Πίβοτ  :                    Βασίλης Μάνθος   (  Διομήδης Αργους ). Γεννήθηκε το 2000. Σκόραρε 5 φορές σε βάρος του Δούκα, εκτός έδρας. Πραγματοποίησε, συνολικά, πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας ωριμότητα και λειτουργώντας με ομαδικό πνεύμα.

No comments