Στην Ελλάδα οι Μεσογειακοί Αγώνες Εφήβων του 2020 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ελλάδα οι Μεσογειακοί Αγώνες Εφήβων του 2020




Η ΟΧΕ, με ανακοίνωσή της, κοινοποίησε την απόφαση της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, να αναθέσει την διοργάνωση της Μεσογειάδας Εφήβων του 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-23 Φεβρουαρίου 2020, στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και οι δηλώσεις του Κώστα Σταματιάδη:


"Σημαντική απόφαση από την Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ

Στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου πραγματοποιήθηκε πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ.

Πήραν μέρος 9 από τα 12 μέλη του Συμβουλίου μεταξύ αυτών ο Κώστας Σταματιάδης Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, που εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Μετά από πρόταση της ελληνικής πλευράς η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ ανέθεσε στην ΟΧΕ την διοργάνωση της Μεσογειάδας Εφήβων (Κ19), το διάστημα 16-23 Φεβρουαρίου 2020.

Η Μεσογειάδα Γυναικών Κ17 ανατέθηκε στην Αίγυπτο, το διάστημα 12-19 Απριλίου 2020.

Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για την ΟΧΕ, η οποία θα διοργανώσει ένα μεγάλο event στην ηλικιακή κατηγορία που θα διεξαχθεί στην Αττική και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κώστας Σταματιάδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας: «Η δουλειά ξεκίνησε! Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε την Μεσογειακή ένα βήμα μπροστά, προσθέτοντας πράγματα, ώστε πάρει την θέση που της αρμόζει στο Παγκόσμιο χάντμπολ. Θέλουμε εκτός των άλλων να βάλουμε στον Μεσογειακό χάρτη για τα καλά το ελληνικό χάντμπολ με διοργανώσεις, δράσεις και σεμινάρια. Το κλίμα ήταν απόλυτα συναινετικό, η παρουσία της Ελλάδας στο συμβούλιο έτυχε πλήρους αποδοχής, δίνοντας ένα στίγμα για το τι θα ακολουθήσει»."

No comments