Βόμβα: Αποχώρηση της Αναγέννησης Άρτας από το πρωτάθλημα της Α2! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βόμβα: Αποχώρηση της Αναγέννησης Άρτας από το πρωτάθλημα της Α2!




(Φωτογραφία: artagoal.gr)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, η ομάδα της Αναγέννησης Άρτας υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή της από το πρωτάθλημα της Α2.
Ως εκ τούτου ο προγραμματισμένος αγώνας  Φοίβος Συκεών - Αναγγέννηση Άρτας, για την τέταρτη αγωνιστική της Α2 Ανδρών, δεν θα διεξαχθεί.

Η αποχώρηση για την οποία ενημερωθήκατε από την ιστοσελίδα μας χθες (6/11), επισημοποιήθηκε σήμερα (7/11), καθώς στο επίσημο πρόγραμμα και στους ορισμούς της διαιτησίας, τα οποία αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, υπάρχει η εξής υποσημείωση:

"Η Αναγέννηση Άρτας με έγγραφο της προς την ΟΧΕ παραιτείται από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2019-2020".

Αυτό σημαίνει ότι ο δεύτερος όμιλος του πρωταθλήματος της Α2 θα συνεχιστεί με 8 ομάδες, ενώ ο Ζαφειράκης Νάουσας (αντίπαλος της Αναγέννης Άρτας στο κύπελλο), περνάει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Φυσικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις τις Ομοσπονδίας, προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο, για τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο και δεν θα συμμετάσχουν, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει η ομάδα της Αναγέννησης Άρτας.


No comments