Η καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών



Η καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, όπως επελέγη από την συντακτική ομάδα του greekhandball.com που προσπαθεί, κάθε φορά, να αξιολογήσει την απόδοση σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα και την κρισιμότητα ή δυσκολία του αγώνα.
Το γεγονός ότι και πάλι ( όπως στην 1η αγωνιστική ) οι 7 αθλήτριες είναι από τις νικήτριες ομάδες, δεν σημαίνει ότι υπάρχει αποκλεισμός για τις κοπέλες από τις ομάδες που ηττήθηκαν.
Συμβαίνει, ωστόσο, να υπάρχει ανταγωνισμός στις ίδιες θέσεις και σε άλλες να μην είναι ισχυρές οι υποψηφιότητες, οπότε εύλογα ορισμένες αθλήτριες θα αισθάνονται ότι δεν αντιμετωπίσθηκαν ορθά.
Προσεγγίζουμε την διαδικασία της καλύτερης 7άδας με υπευθυνότητα και μεγάλη προσοχή και ελπίζουμε ότι αυτό ακριβώς θα έχει αποτυπωθεί πλήρως στο τέλος της σεζόν.
Οι 7 αθλήτριες της καλύτερης επτάδας της 2ης αγωνιστικής :

Τερματοφύλακας : Nιγκίνα Σαϊντοβα ( Αρτα ). Η πολύπειρη γκολκίπερ, που γεννήθηκε στις 24/6/1977,  ήταν εξαιρετική στο ντέρμπι με την Βέροια, δέχθηκε μόνο 15 γκολ και είχε καθοριστική συμβολή στην νίκη της ομάδας της.

Αριστερή εξτρέμ : Αναστασία Βασιλείου ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε στις  30/7/2001. Σημείωσε  12 γκολ στην επικράτηση της Νέας Ιωνίας με  40-21, απέναντι στην Προσοτσάνη και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.


Αριστερή ίντερ : Κατερίνα Κουκμίση ( Πυλαία ). Γεννήθηκε στις 13/9/2000.  Πέτυχε 10 γκολ απέναντι στον Αρη Νικαίας και ήταν και πάλι ηγετική φυσιογνωμία για την Πυλαία. Πολυσύνθετη και αποτελεσματική.

Πλαίϋ Μαίηκερ : Μαρία Χατζηπαρασίδου ( ΠΑΟΚ  ): Γεννήθηκε στις  6/6/1995. Ασταμάτητη, φορμαρισμένη,   σκόραρε 10 φορές κόντρα στο Πανόραμα και αν δεν έβγαινε στο δεύτερο μέρος, θα έφθανε πολύ ψηλά στο σκοράρισμα. Μπήκε δυναμικά στη σεζόν.

Δεξί ίντερ : Mυρτώ Νούλα ( Αρτα )  : Γεννήθηκε στις 15/8/1989. Εβαλε 5 γκολ με την Βέροια, κυρίως όμως είχε μία έξοχη εμφάνιση, με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και με ουσιαστικές ενέργειες σε κρίσιμα σημεία, σε όποιο ρόλο και αν χρησιμοποιήθηκε στο ματς, ως καλή στρατιώτης της ομάδας.

Δεξί εξτρέμ : Κατερίνα Μανιά ( Νέα Ιωνία ): Γεννήθηκε στις   28/9/1988. Προτιμήθηκε οριακά από την Γκάτζιου του ΠΑΟΚ και την συμπαίκτρια  της στη Νέα Ιωνία, Φράγκου. Πέτυχε 5 γκολ και ήταν σημαντική η συμβολή της στην άνετη επικράτηση σε βάρος της Προσοτσάνης.

Πίβοτ : Τέγια  Φερφόλια ( ΠΑΟΚ )  : Γεννήθηκε στις 20/9/1991. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στο Πανόραμα, όχι μόνο επειδή σημείωσε  9 γκολ αλλά, κυρίως, επειδή ήταν κυριολεκτικά αδύνατο να κοπεί στις προσπάθειες της.

No comments