Βαρελτζής: Στόχος μας η πρώτη τετράδα (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαρελτζής: Στόχος μας η πρώτη τετράδα (vid)

 

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αρχίζει στις 19 Οκτώβρη και ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιάννης Βαρελτζής, μίλησε στο greekhandball.com, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Εθνική ομάδα Εφήβων νότιου κλιμακίου, και τόνισε  ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα. Αναλυτικά:

"Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, με υγεία και να υπάρξει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο κερδισμένο θα είναι κατά κύριο λόγο το χάντμπολ. Όσον αφορά τον Αθηναϊκό, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Έχουμε μείνει πίσω σε κάποια στοιχεία. Θεωρώ ότι με τα απαραίτητα φιλικά που θα δώσουμε και την απαραίτητη τακτική προετοιμασία θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής".

Επίσης δήλωσε ότι όσο περνάει ο καιρός, θα υπάρχει βελτίωση, ενώ ο σκοπός του Αθηναϊκού είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά είπε:

"Οφείλω να πω ότι για την ομάδα, και ειδικότερα για τα περισσότερα παιδιά είναι μια νέα κατηγορία. Τρία χρόνια προσπαθούμε να ανέβουμε, είχαμε τρεις ισοβαθμίες και δεν κατορθώσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, που θα μας πήγαινε απευθείας στην Α2. Φέτος αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε όλα τα σχέδιά μας, να επενδύσουμε σε καινούργιους παίκτες και  προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Θεωρώ ότι είμαστε σε σωστό δρόμο, έχουμε κάποια θέματα στην άμυνα αλλά και σε άλλα στοιχεία του παιχνιδιού, αλλά στην πορεία θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Άλλωστε δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος στην προετοιμασία και  στον δεύτερο γύρο θα έχουμε αφομοιώσει την πλούσια τακτική μας. Σκοπός μας είναι φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί εντός και εκτός έδρας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, που πιστεύω ότι όπως και πέρυσι θα γεμίσει το γήπεδο. Υπάρχουν δυνατές ομάδες που θα κάνουν απρόβλεπτη την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα ποιος θα είναι στις πρώτες θέσεις. Ίσως ο Νηρεάς, τα Βριλήσσια, η ομάδα του Λουτρακίου και ο Πανελλήνιος λόγω εμπειρίας αλλά και της περσινής αγωνιστικής τους πορείας. Ευελπιστούμε εμείς να μπούμε στην πρώτη τετράδα και να πάρουμε αυτό που μας ανήκει. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Ακολουθούν βίντεο με τις δηλώσεις του:


 Δηλώσεις Βαρελτζή  (Μέρος 1/2)


 Δηλώσεις Βαρελτζή (Μέρος 2/2)

No comments