Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή




Ροτέισον επέλεξε να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, ενόψει του αυριανού (16/10, 18:00) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από την πρόκριση επί της Τιμισοάρα και ο τεχνικός των Πειραιωτών θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αφού άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη.
Ο αριστερός εξτρέμ του Φίλιππου Βέροιας, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στο greekhandball.com: «Είναι, αναμφισβήτητα, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και βεβαίως έχουν διαφορετικούς στόχους. Δική μας επιδίωξη είναι να σωθούμε. Ο Φίλιππος είναι μεγάλη, ιστορική ομάδα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και πολλοί λένε ότι είμαστε φαβορί για τον υποβιβασμό, αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε 1-2 νίκες, για να μπούμε στα play out».
Οι Μηλόπουλος, Καλιαρίδης εκτίουν την στρατιωτική τους θητεία και έτσι, ο πρώτος δεν θα είναι σίγουρα διαθέσιμος. Αντίθετα, ο δεύτερος ενδεχομένως να εξασφαλίσει άδεια. Επιπλέον, ο Πατραμάνης έχει τραυματιστεί στον ώμο και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι είναι μοιρασμένες, ενώ ο Δάσκαλος έχει υποχρεώσεις στο μεταπτυχιακό και επίσης θα απουσιάσει από τον αγώνα.
Από την άλλη, ο Δημήτρης Τζηράς, αν και εκτός αποστολής, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι δύσκολο, μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, να επανέλθεις στην ελληνική πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τεχνικά ζητήματα του παιχνιδιού μας και παράλληλα, μέσα από αυτό το ματς, κάποιοι παίκτες μας θα βοηθηθούν στο να βρουν ρυθμό ενόψει της συνέχειας».
Ο συμπαίκτης του, Ματίγια Σπίκιτς, ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Προερχόμαστε από τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στη Τιμισοάρα, την οποία, ωστόσο, αφήνουμε πίσω μας αφού ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια. Ο βασικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα και η διατήρηση των εγχώριων τίτλων, επομένως οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο αυριανό (16/10) παιχνίδι».
Εκτός πλάνου είναι οι Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Κανδύλας, Τσίλης, Καραμπουρνιώτης.





No comments