Pregame: Αερωπός Έδεσσας - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας - ΑΕΚ




Ο Αερωπός Έδεσσας, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, υποδέχεται αύριο (17:00) την ΑΕΚ, με σκοπό να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την διεκδικήτρια του τίτλου.
Ο αριστερός ίντερ του Αερωπού, Διογένης Αποστολίδης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Παίζουμε μ' έναν αντίπαλο υψηλών ικανοτήτων και δυναμικής. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα μας θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Φαβορί είναι η ΑΕΚ, όμως αυτό δεν καθιστά απαγορευτική τη νίκη μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ευρώπη, τόσο στην ΑΕΚ, όσο, φυσικά, και σ' εμάς».
Η ομάδα της Έδεσσας θα παραταχθεί πλήρης.
Ο παίκτης της Ένωσης, Μάριος Μωραΐτης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια ανταγωνιστική ομάδα και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος, καθώς παίζει στην έδρα της. Παρ' όλα αυτά, είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους, που έχουμε θέσει. Δηλαδή, θα επιχειρήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι αμυντικά και να φτάνουμε εύκολα στο γκολ. Για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Αερωπός έχει ανεβασμένη ψυχολογία, γιατί είμαστε διαβασμένοι για το ματς και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε».
Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τραυματίας, Γιάκομπσεν (τράβηγμα), καθώς και ο Γεωργιάδης για οικογενειακούς λόγους. Για πρώτη φορά, θα συμπεριληφθεί στην 16άδα της ανδρικής ομάδας ο 17χρονος, Κώστας Κοτσιώνης, που προέρχεται από το εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ.
O Δομπρής, χάρη στα τέσσερα τέρματά του κόντρα στον Άρη Νικαίας, έφτασε τα 221 σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, ξεπερνώντας, έτσι, στη λίστα των all time scorers τον Γιώργο Βακάλη (220). Η επίδοση του Δομπρή τον κατατάσσει στην 12η θέση των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας της Ένωσης, ενώ… κυνηγά τον συμπαίκτη του, Μυλωνά, ο οποίος έφτασε τα 223 γκολ, στον αγώνα απέναντι στον Άρη Νικαίας.

No comments