Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Φαίακας Κέρκυρας



Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται αύριο (12/10), στις 17:30, τον Φαίακα Κέρκυρας, με σκοπό την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα. Οι Φαίακες, αντίθετα, έχουν ξεκινήσει πολύ καλά, έχοντας δύο νίκες και μία ήττα, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο ένας εκ των τριών αρχηγών του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Τάσος Τσακνής, σχολίασε στο greekhandball.com: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και πρόκειται για μία αναμέτρηση κομβικής σημασίας για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς, για να κάνουμε... σεφτέ στις νίκες. Αυτό θα το πετύχουμε δείχνοντας πάθος στην άμυνα, αλλά και λειτουργώντας με μυαλό στην επίθεση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι». O 31 ετών τερματοφύλακας πρόσθεσε ακόμη, σχετικά με το ενδεχόμενο υποβιβασμού: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Άλλωστε, τα δύο από τα τρία παιχνίδια μας μέχρι τώρα ήταν με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Προπόνηση με την προπόνηση και αγώνα με τον αγώνα, θα βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό».

Η ομάδα του Μάκη Παπακώστα στερείται τις υπηρεσίες, μονάχα, του Χελιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στη γάμπα και θα απουσιάσει για καιρό.







Από την άλλη, ο εκ των αρχηγών του Φαίακα, Αντώνης Χάλαρης, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη κόντρα στον Διομήδη Άργους. Παρ' όλα αυτά, δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι σ' έναν αντίπαλο, που δεν έχει τίποτα να χάσει, μέσα στην έδρα του. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Ο Ιωνικός είναι μαχητικός και έχει... δυνατή έδρα. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη. Για εμάς είναι πρόκληση αυτό το ματς, καθώς πρόκειται, ουσιαστικά, για το πρώτο εκτός έδρας, στο οποίο διεκδικούμε τη νίκη με αξιώσεις».

Ο τεχνικός των νησιωτών, Νίκος Ριγανάς, έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.

No comments