Pre game: Φαίακας Κέρκυρας-Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre game: Φαίακας Κέρκυρας-Διομήδης Άργους



Ο Φαίακας Κέρκυρας αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (5/10) στις 18:00. Το Κλειστό Γυμναστήριο Κέρκυρας αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, σε ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα καθώς ο μεν Φαίακας ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα του Άργους από τον ΠΑΟΚ, έχοντας μέχρι στιγμής σαν απολογισμό, μία νίκη και μία ήττα.

Ο προπονητής της κερκυραϊκής ομάδας, Νίκος Ριγανάς, πιστεύει ότι το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο greekhandball.com:
"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Διομήδης είναι μια έμπειρη ομάδα με καλές προσθήκες ξένων παικτών. Εμείς με τη σειρά μας, έχουμε προετοιμαστεί και  πιστεύω ότι αν ειμαστε συγκεντρωμένοι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού".

Η ομάδα της Κέρκυρας δεν έχει προβλήματα απουσιών και αναμένεται πλήρης.

Στο στρατόπεδο των "Λύκων" υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την αναμέτρηση, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημήτρουλας στο greekhandball.com:
"Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Σίγουρα ο Φαίακας έχει τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου και την στήριξη του κόσμου του και αυτό κάνει την αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη για εμάς".

Μοναδική απουσία για την ομάδα του Διομήδη ο Τσιγαρίδας, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.




No comments