Pre Game: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic-ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic-ΑΕΚ




Τον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic θα συναντήσει η ΑΕΚ, στη Νίκαια, αύριο (05/10), στις 18:45, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier. Η Ένωση, που είναι βεβαίως το φαβορί της αναμέτρησης, στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, ενώ ο Άρης αρκείται, απλώς, σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στη διεκδικήτρια του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια προέρχεται από δύο νίκες, ενώ εκείνη του Τάκη Μελετάκου, που μάχεται για την παραμονή της, από δύο ήττες. 
Ο προπονητής του Άρη Νικαίας, Μελετάκος, δήλωσε στο greekhandball.com: «Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, την ΑΕΚ, που έχει υψηλούς στόχους. Σε κάποια παιχνίδια, αυτό που θέλουμε, πρωτίστως, είναι το να έχουμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά και εικόνα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα «χτίζουμε» χαρακτήρα. Μας ενδιαφέρει η δική μας απόδοση».
Ο αρχηγός της ομάδας, Μαλανδρένιας, δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς είχε τραυματιστεί στο γόνατο στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, επεσήμανε μιλώντας στην ιστοσελίδας μας: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τον Άρη Νικαίας, ο οποίος έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, που πηγαίνει βήματα μπροστά την ομάδα, με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Παράλληλα, διαθέτει αθλητές που δίνουν πάντα το 100% σε κάθε ματς, πράγμα που είμαι σίγουρος πως θα συμβεί και αύριο (05/10). Για εμάς είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θα δούμε κατά πόσο μπορούμε να παραμένουμε σταθεροί στην απόδοσή μας σε ξένες έδρες».
Από την άλλη, ο παίκτης της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου, σχολίασε στο greekhandball.com: «Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό, θα δοκιμάσουμε σχήματα και θα επιχειρήσουμε να κάνουμε, γενικά, όσα και στην προπόνηση. Θέλουμε πολύ να... βγάλουμε αυτοματισμούς. Αν και ο αντίπαλος είναι αδύναμος, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη θα μας βοηθήσει στο να «δέσουμε» ακόμα περισσότερο ως ομάδα».
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης στο αυριανό ματς.

No comments