Pre game: ΠΑΟΚ- Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre game: ΠΑΟΚ- Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας



Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο (5/10) στις 17:00 σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Handball Premier. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική πήραν ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Διομήδη Άργους και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλέξης Παπαβασίλης,  σύμφωνα με δηλώσεις του στο greekhanball.com, θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή προκειμένου να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης:

«Προσπαθούμε να δίνουμε υψηλό ρυθμό στις προπονήσεις μας. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με την προετοιμασία μας και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε παρά το γεγονός ότι προερχόμαστε από μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Διομήδη».
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης με εξαίρεση την γνωστή απουσία του Ιωαννίδη (ρήξη χιαστών), ενώ ο Αποστόλου θεωρείται αμφίβολος.

Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός, μετράει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, απέναντι σε Ολυμπιακό και Πυλαία. Το έργο των παικτών του Μάκη Παπακώστα είναι δύσκολο και ο ίδιος έχρισε φαβορί την ομάδα της Θεσσαλονίκης.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο greekhandball.com:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Πρέπει να δείξουμε το σοβαρό μας πρόσωπο στο επιθετικό κομμάτι και σε καμία περίπτωση να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίζουμε πράγματα από αυτά τα παιχνίδια και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θα παρατήσουμε κανένα παιχνίδι».
Ο Ιωνικός ολοκληρώνει την προετοιμασία του χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του κ. Παπακώστα.

No comments