Pre Game: Φίλιππος Βέροιας-Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Φίλιππος Βέροιας-Αερωπός Έδεσσας ManDynamic



Φίλιππος Βέροιας και Αερωπός Έδεσσας αναμετρώνται αύριο στις 19:00, στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Η ομάδα της Βέροιας έχει ξεκινήσει με δύο ήττες (απέναντι σε Δούκα και Δράμα) και η αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη όπως δήλωσε και ο τεχνικός της.

Ο προπονητής του Φιλίππου, Κύρος Σαράφης, ανέφερε χαρακτηριστικά στο greekhandball.com: Ο Αερωπός τερμάτισε τρίτος, την περασμένη σεζόν, στο πρωτάθλημα. Υπάρχει, σαφώς, διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ έχουν τεθεί και διαφορετικοί στόχοι. Θα παλέψουμε, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Αμφίβολοι είναι οι Πατραμάνης, Φιλόσογλου, Παντελίδης, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί, κατά πάσα πιθανότητα, την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Έδεσσας, μετρά δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες (Δράμα, Άρης Νικαίας), δίνοντας δείγματα μιας δεμένης και δουλεμένης ομάδας. Ο τεχνικός της Γιάννης Πηλαλίδης δήλωσε στο greekhandball.com ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και οι παίκτες του θα πρέπει να είναι από την αρχή συγκεντρωμένοι.

"Σίγουρα υπάρχει μια σχετική επιβάρυνση ενόψει και τον δύο παιχνιδιών που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θεωρώ παρόλα αυτά ότι θα βγάλουμε εις πέρας το πρόγραμμα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και για τα δύο παιχνίδια αλλά αυτό που κοιτάμε τώρα είναι η αναμέτρηση απέναντι στον Φίλιππο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είμαστε καλύτεροι αλλά ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια ιστορική ομάδα και πάντα επικίνδυνη. Παίζει στην έδρα του και αυτό θα του δώσει έναν λόγο παραπάνω για να επιζητήσει τους βαθμούς της νίκης".

Με τη σειρά του ο παίκτης του Αερωπού, Φώτης Μισαηλίδης, δήλωσε στο greekhandball.com:
"Θεωρω ότι αν δείξουμε σοβαρότητα  με τον Φίλιππο θα φύγουμε με τους δυο βαθμούς από το γήπεδο και θα πάμε στην Κύπρο με το τρία στα τρία και με πολύ καλη ψυχολογία.Ξερουμε ότι θα υπάρξει σωματική κούραση αλλά με σωστή διαχείρηση και καθαρό μυαλό πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολύ καλες εμφανίσεις.Πάμε βήμα βήμα ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό και στην συνέχεια θα επικεντρωθούμε στους ευρωπαϊκους αγώνες.

Ο Αερωπός Έδεσσας αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης.

No comments