Ξανά ρήξη χιαστών η Τροχίδου, που υποτροπίασε - Το σχόλιό της στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξανά ρήξη χιαστών η Τροχίδου, που υποτροπίασε - Το σχόλιό της στο greekhandball.com




Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα στην Χρυσή Τροχίδου. Η παίκτρια του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστών. Και αυτό καθώς υποτροπίασε στο ήδη χειρουργημένο δεξί πόδι της, σε φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Πυλαία, στις 20/10, μόλις έξι ημέρες πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Τον Ιανουάριο του 2019 η 21 ετών αθλήτρια είχε επίσης τραυματιστεί σοβαρά, σε αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας, στα Γιαννιτσά. Η αποθεραπεία διήρκεσε 8 μήνες. Στο τρίτο φιλικό της ομάδας της ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η δεξιά εξτρέμ, Τροχίδου, έλαβε χρόνο συμμετοχής, αλλά τραυματίστηκε και πάλι.
Αυτή την φορά αισθανόταν απλώς μία ενόχληση, ενώ γιατρός και φυσιοθεραπευτής, σε πρώτη φάση, δεν ανησυχούσαν. Όταν, όμως, η παίκτρια υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, έγινε αντιληπτό από τον γιατρό ότι επρόκειτο για νέα ρήξη χιαστών.
«Ήταν η κακιά στιγμή», ανέφερε στο greekhandball.com η Χρυσή Τροχίδου, η οποία συμπλήρωσε στην ιστοσελίδα μας: «Θα μείνω εκτός δράσης για 6 έως 8 μήνες. Ωστόσο, μπορεί να πάρω επιπλέον χρόνο, αν χρειαστεί, για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα συμβεί ξανά. Θα δουλέψω περισσότερο στην ισορροπία. Έχω συνέχεια στο μυαλό μου την ομάδα μου. Είπα στα κορίτσια, τις συμπαίκτριές μου, πως τις πιστεύω και πως θέλω να φτάσουν ψηλά. Μακάρι να ήμουν εκεί, για να βοηθούσα. Θα καταβάλλω την διπλάσια προσπάθεια, ώστε να είμαι απολύτως έτοιμη, όταν θα επιστρέψω».


Χρυσή, το greekhandball.com σού εύχεται υπομονή, δύναμη και καλή ανάρρωση !

No comments