Για 900 ευρώ παράτησαν την Μίκρα 3... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για 900 ευρώ παράτησαν την Μίκρα 3...



Το χαντμπολ μόνο βοήθεια μπορεί να πάρει όταν δικοί του, ενεργοί, άνθρωποι είναι σε διοικητικές θέσεις φορέων, οργανισμών και ( ειδικά ) γηπέδων.
Ο Σύμβουλος της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Βιολιτζής και ο Γενικός Αρχηγός της Γυναικείας ομάδας του χαντμπολ του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης, με το ΄΄καλημέρα΄΄, έδωσαν λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τις ομάδες χαντμπολ της Θεσσαλονίκης οι οποίες προπονούνται και αγωνίζονται στη Μίκρα 3, στο ΄΄Σπίτι του Χαντμπολ΄΄, με μία ( τόσο απλή μα και τόσο σημαντική ) κίνηση, που καθιστά ασφαλέστερο το τεραίν του γηπέδου και κάνει σαφώς καλύτερες τις συνθήκες άθλησης.
Με την εισήγηση του κ. Χασεκίδη, την πολύτιμη υποστήριξη του κ. Βιολιτζή και τις συντονισμένες ενέργειες και των δύο, που έδρασαν γρήγορα και αποτελεσματικά και αξίζουν πολλά μπράβο, η νέα Διοίκηση του ΕΑΚ, της οποίας είναι μέλη εδώ και λίγες εβδομάδες, πήρε ένα ανταλλακτικό που δεν είχε αγορασθεί εδώ και ...7 μήνες από την προηγούμενη διοίκηση, για το όχημα καθαρισμού του τεραίν.
Ο αγωνιστικός χώρος στη Μίκρα ήταν σε μαύρα χάλια, καθώς, δεν καθαριζόταν ( επειδή το μηχάνημα ήταν ακινητοποιημένο ) ενώ λόγω έλλειψης προσωπικού, υπήρχε, γενικότερα, πρόβλημα καθαριότητας στο γήπεδο, που έμοιαζε παρατημένο.
Με, περίπου, 900 ευρώ, αγοράσθηκε το ανταλλακτικό και παράλληλα έγινε συντήρηση του μηχανήματος.
Γιατί δεν τα είχε δώσει η προηγούμενη Διοίκηση του ΕΑΚ και έπρεπε να φθάσει η κατάσταση στο απροχώρητο ;
Αγνωστο...Δικαιολογίες θα ακουσθούν διάφορες...
Σαφές, πάντως, είναι ότι στην Μίκρα 3 σημειώθηκαν αρκετοί τραυματισμοί τους τελευταίους μήνες.
Μάλιστα, μέσα σε διάστημα 40 ημερών, από την έναρξη της φετινής σεζόν, έπαθαν ρήξη χιαστών η Νικολάου ( για τρίτη φορά...) της Πυλαίας, ο Μανουσέλης του Δούκα και η Νούσια του ΠΑΟΚ ( χειρουργήθηκε σήμερα ).
Ορισμένοι  συνδέουν αυτά τα συμβάντα, με την κατάσταση όπου βρισκόταν το τεραίν.
Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή την διαδικασία, καθώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια, αλλά, καταγράφουμε γεγονότα.
Πλέον, το τεραίν είναι καθαρό, καθώς, βρέθηκε από την νέα διοίκηση λύση και για τον καθαρισμό με έκτακτο προσωπικό.
Από το χαντμπολ, ουδείς έγινε πλούσιος. Αντίθετα, ζημιώθηκαν οικονομικά πολλοί...
Τουλάχιστον, ας υπάρχουν οι καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για τα παιδιά που αθλούνται.
Είναι το λιγότερο που αξίζουν.

Νίκος Δελαγραμμάτικας


No comments