Ρεπορτάζ σε αφθονία από τον Ρέντη - Δηλώσεις Ολυμπιακού στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεπορτάζ σε αφθονία από τον Ρέντη - Δηλώσεις Ολυμπιακού στο greekhandball.comΑκολουθούν οι δηλώσεις παικτών (Σπίκιτς, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Μάλλιος, Λέμος) του Ολυμπιακού, καθώς και του προπονητή των Ερυθρολεύκων, Γιώργου Ζαραβίνα, στο greekhandball.com
Ο Ματίγια Σπίκιτς τόνισε: «Πηγαίνουμε στον τρίτο γύρο του EHF Cup, είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ' έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Κοιτάμε μπροστά, για να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος. Ο στόχος μας, στο εξής, είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στη διοργάνωση, συμμετέχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες, από την Γερμανία, την Γαλλία. Θεωρώ, όμως, ότι κόντρα σε κάποιες έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να παίξουμε καλά και θα δούμε τι θα γίνει».Ο Δημήτρης Τζηράς ανέφερε: «Πετύχαμε μια τεράστια πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτήν, όπως και για τον τρόπο, με τον οποίο ήρθε. Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, δεν παρατήσαμε το ματς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μετατρέψαμε αυτές τις καλές άμυνες σε αιφνιδιασμούς. Από ένα σημείο και μετά, δείξαμε τα δόντια μας, καθώς και ότι το αφεντικό ήμασταν εμείς. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Περάσαμε στον τρίτο γύρο του EHF, μας περιμένουν πιο δύσκολες ομάδες και ελπίζω, με μια ευνοϊκή κλήρωση, να πετύχουμε κάτι παραπάνω».Ο Πάνος Καραμπουρνιώτης υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε πολύ διαβασμένοι. Πήραμε το μάθημά μας από την αναμέτρηση στη Ρουμανία. Ήμασταν πολύ παθιασμένοι και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Τώρα, έχουμε μπροστά μας άλλον έναν γύρο και ελπίζουμε σε μία ευνοϊκή κλήρωση, για να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο, να περάσουμε δηλαδή στους ομίλους του EHF Cup».Ο Χαράλαμπος Μάλλιος επεσήμανε: «Ήταν μια τεράστια πρόκριση. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα την ποιότητα που θέλουμε στο γήπεδο, αλλά υπάρχει χρόνος, βήμα βήμα. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους. Θα ήταν ένα μεγάλο βήμα, από το οποίο θα αποκομίζαμε χρήσιμες εμπειρίες».

Ο Πάτρικ Λέμος είπε: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και φάνηκε πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ξέρουμε πως στον επόμενο γύρο θα συναντήσουμε κάποια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι, για να νικήσουμε. Όσον αφορά σ' εμένα, πιστεύω ότι έπαιξα καλά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ το ίδιο».Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Στον πρώτο αγώνα, κάναμε την ζωή μας δύσκολη, όταν απολέσαμε μια διαφορά στα τελευταία 7-8 λεπτά, παρ' όλο που για 50' παίζαμε καλά. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω ή ακόμα και όταν η Τιμισοάρα επιχείρησε να μας πλησιάσει στο σκορ, καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Εύχομαι να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στην Ευρώπη, θα είναι καλό για την ομάδα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά».


No comments