Η Νέα Ιωνία πήρε το... θρίλερ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Νέα Ιωνία πήρε το... θρίλερ



Η Νέα Ιωνία επικράτησε του Αθηναϊκού με 20-19 (8-10 ημίχρονο) σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.  Μετά το 2-2 του πρώτου πενταλέπτου, οι γηπεδούχοι πήραν "κεφάλι" στο σκορ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το εικοστό πέμπτο λεπτό. Ωστόσο ο Ματθιάδης ισοφάρισε σε 8-8 και με τη λήξη του πρώτου μέρους ο Αθηναϊκός είχε περάσει μπροστά με 8-10. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νέα Ιωνία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το σκορ με μπροστάρηδες τον Καμπουράκη (8 γκολ) και τον Μπίλο (7 γκολ). Για τους φιλοξενούμενους ο Σαμαράς πέτυχε 5 τέρματα.

Αγωνία υπάρχει στο στρατόπεδο του Αθηναϊκού για τον Φίλιππο Φάμπατς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο στήθος.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-3, 6-4, 7-4, 8-7, 8-10 (ημίχρονο) 9-11, 11-12, 15-13, 17-16, 19-18, 20-19 (τελικό)

Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Μπένιας): Ράμμος, Κούτσης 3, Βαλούρδος 1, Καμπουράκης 8, Στέφανι, Μπίλος Κ. 1, Χρυσολώρας, Συμεωνίδης, Μπένιας, Γκλαβόπουλος, Οικονόμου, Δανέζης, Ορφανόπουλος, Κυριαζόγλου, Μπίλος Ι. 7, Γκούλης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ( Βαρελτζής): Μπαξεβάνης, Σαμαράς 5, Σταυρινόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κραουνάκης, Μαργαρής, Μαγκαφουράκης, Ματθιάδης 2, Παπαιωάννου, Μαναράς 4, Οικονομίδης, Νικολάου 2, Φάμπατς 3, Μαρούλας, Τσικριτέας 2, Τσαυλίκος 1.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης-Ζήσης,

Δίλεπτα: 5-12, Πέναλτι: 5/7-2/2,

Κόκκινη κάρτα: Κρανουνάκης , Τσαυλίκος

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν από τους διαιτητές τα εξής;: «Με την λήξη του ημιχρόνου ενημερωθήκαμε από τον παράγοντα του Αθηναϊκού ότι κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά με ιδία μέσα του παίκτη Φάμπατς Φιλίππου με αριθμό φανέλας 34 σε νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο στήθος για περαιτέρω έλεγχο.

Με την λήξη του ημιχρόνου κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια δεχθήκαμε υβριστική επίθεση από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας ο οποίος ανέφερε τα εξής: γ.. το μ… της μάνας σας κωλ.. δεν θα φύγετε από εδώ αν δεν σφυρίξετε καλά. Κρίθηκε σκόπιμη η κλήση της Αστυνομίας διότι δεν υπήρχε και μας διαβεβαίωσε παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας ότι κλήθηκε και θα έρθει. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε κανονικά. Με την λήξη του παιχνιδιού ο συνοδός της Β’ ομάδας Αρπατζάνης Δημήτριος απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε τα εξής: κάνατε ένα παιχνίδι μπ…δεν μας σεβαστήκατε, είναι ντροπή για το άθλημα».

No comments