Δηλώσεις Βαρελτζή για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Ιωνία και τον τραυματισμό Φάμπατς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Βαρελτζή για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Ιωνία και τον τραυματισμό Φάμπατς




Ο τεχνικός του Αθηναϊκου, Γιάννης Βαρελτζής με δηλώσεις που παραχώρησε στο greekhandball.com, μετά τον αγώνα κόντρα στη Νέα Ιωνία, ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η προστασία του αθλήματος. Παράλληλα, δήλωσε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον τραυματισμό του Φάμπατς. Αναλυτικά είπε:

"Στα 42 χρόνια στα οποία ασχολούμαι με το χάντμπολ, είτε σαν παίκτης Εθνικών ομάδων, είτε σαν καθηγητής φυσικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο ΤΕΦΑΑ για 14 χρόνια, αλλά και σαν προπονητής από το 1982, έχω μάθει να διδάσκω το άθλημα έτσι όπως πραγματικά είναι και όχι όπως προσπαθούν κάποιοι άλλοι να το επιβάλλουν. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε παιχνίδια στα οποία πρωταγωνιστές δεν είναι οι παίκτες αλλά όλοι οι άλλοι με αποτέλεσμα πολλές φορές να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αγώνα χάντμπολ όταν υπάρχουν 17 δίλεπτα. Νομίζω ότι αλλοιώνεται η μορφή του αθλήματος και θέλω να ελπίζω ότι όλα αυτά που γίνονται δεν είναι και δεν πρέπει να είναι εσκεμμένα με οποιαδήποτε μορφή.
Σκοπός είναι η προστασία του αθλήματος και των παικτών ώστε να μην έχουμε φαινόμενα όπως του Φάμπατς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις και δεν ξέρουμε τι ζημιά έχει πάθει.
Όλα αυτά τα σχόλια δεν έχουν να κάνουν με την προσπάθεια των παικτών της Νέας Ιωνίας".

No comments