Εμπειρία ζωής για τους Έφηβους της ΧΑΝΘ στην Ανκόνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εμπειρία ζωής για τους Έφηβους της ΧΑΝΘ στην Ανκόνα




Στην Ανκόνα της Ιταλίας ταξίδεψε, πριν από ορισμένες ημέρες, η Εφηβική ομάδα χάντμπολ της ΧΑΝΘ, ώστε να λάβει μέρος στους Αδριατικούς και Ιόνιους Αγώνες Νέων για την Κοινωνική Ενσωμάτωση (A.NI.M.US).
Οι 14 αθλητές των Θεσσαλονικέων αντιμετώπισαν, για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης του χάντμπολ, ομάδες από Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Δανία και Ιταλία. Στους αγώνες συμμετείχαν 2.000 αθλητές και αθλήτριες και 1.500 εθελοντές από 16 χώρες, σε 13 διαφορετικά αθλήματα.



Ο τεχνικός της ΧΑΝΘ, Γιώργος Βασιλειάδης, σχολίασε σχετικά: «Το επίπεδο αγώνων ήταν πολύ υψηλό, το τουρνουά ήταν μια θαυμάσια εμπειρία για τα παιδιά και η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στον συναγωνισμό με πολύ καλές εμφανίσεις. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και τα παιχνίδια αυτά μας βοήθησαν πολύ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν».
Για την... ιστορία, η ΧΑΝΘ είχε απολογισμό, σε πέντε αγώνες, τρεις ήττες και δύο νίκες και κατετάγη, έτσι, στην 6η θέση.



Τα παιδιά που ταξίδεψαν στην Ανκόνα ήταν τα εξής: Οσάγκι Γιώργος, Μπίλλιας Ξενοφών, Καραθεοδώρου Λουκάς, Θεοφρονίδης Χριστόφορος, Κοντούλης Βασίλης, Κοντούλης Κωνσταντίνος, Ηγουμενίδης Κήρυκος, Τζιάκης Γιώργος, Χατζηλίας Νίκος, Κυριακίδης Βασίλης, Τσαγγαλής Πέτρος, Αγαθόνικος Παναγιώτης, Βουκσάνοβιτς Αλέξανδρος, Ελευθερούδης Δημήτρης. Την ευθύνη της αποστολής είχαν οι προπονητές, Γιώργος Βασιλειάδης, Θάνος Κενανίδης.


No comments