Αργυρού: «Αουτσάιντερ, αλλά... χτυπάμε όλα τα ματς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αργυρού: «Αουτσάιντερ, αλλά... χτυπάμε όλα τα ματς»




Ένας από τους κορυφαίους Κύπριους χειροσφαιριστές, ο Ιούλιος Αργυρού έχρισε φαβορί του ομίλου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου 2021, την Εθνική Ελλάδος Ανδρών, με την οποία κοντράρεται αύριο (23/10, 18:30) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. O Αργυρού, που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, σε Διομήδη Άργους, ΑΕΚ, δήλωσε, ακόμα, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της χώρας του πως είναι χαρούμενος που θα συναντηθεί με πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους, καθώς και με φίλους από την Ελλάδα.
Ο αρχηγός της Κύπρου ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε στον πρώτο μας αγώνα το φαβορί του ομίλου, την Ελλάδα. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γιατί έχουμε παίξει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και αρκετοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα, πράγμα που κάνει την αναμέτρηση περισσότερο ενδιαφέρουσα. Προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι ενόψει των δύο αγώνων με Ελλάδα και Φινλανδία».
Και πρόσθεσε, επιπλέον: «Στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να τα δίνουμε όλα. Τα παιχνίδια στην έδρα μας μπορούμε να τα κερδίσουμε. Σαφώς και είμαστε το αουτσάιντερ στον όμιλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να «χτυπήσουμε» όλους τους αγώνες. Η ομάδα έχει τον βασικό κορμό, που παίζει αρκετά χρόνια μαζί, υπάρχει η εμπειρία και μαζί με τους ταλαντούχους νεαρούς μπορούμε να σταθούμε αντάξια κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που θα βρεθώ ξανά με παλιούς μου συμπαίκτες και αντιπάλους, όπως και με φίλους. Από τα τελευταία τρία χρόνια μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω. Νιώθω ευγνώμων και τυχερός».

No comments