Τόμπρος: «Πρόκληση για εμάς η καυτή ατμόσφαιρα στην Κέρκυρα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τόμπρος: «Πρόκληση για εμάς η καυτή ατμόσφαιρα στην Κέρκυρα»




Για ένα αφοσιωμένο και συμπαγές σύνολο, το οποίο έχει καταφέρει να παίζει όμορφο χάντμπολ, έκανε λόγο ο αρχηγός του Δούκα, Γιώργος Τόμπρος, μιλώντας για την ομάδα του στην ιστοσελίδα (ased.gr) του συλλόγου. Ο 31 ετών πίβοτ επεσήμανε ακόμη πως όλοι οι αθλητές του Δούκα έχουν συνεισφέρει στα έως τώρα θετικά αποτελέσματα των Εκπαιδευτηρίων, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση το παιχνίδι που ακολουθεί, στην Κέρκυρα, απέναντι στον Φαίακα.
Τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όχι μόνο από την βαθμολογική μας συγκομιδή, αλλά, γενικότερα, από την απόδοσή μας. Παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας το καλοκαίρι, καταφέραμε με την πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις να φτιάξουμε ένα συμπαγές σύνολο που παίζει ωραίο χάντμπολ. Συνεχίζοντας με την ίδια αφοσίωση και έχοντας ως σύμμαχό μας τον χρόνο, θα βελτιωνόμαστε  διαρκώς. Το σημαντικότερο για εμένα μέχρι στιγμής, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα πως είμαστε σε καλό δρόμο, είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν προσφέρει στις έως τώρα επιτυχίες».
Όσον αφορά στο προσεχές (02/11) εκτός έδρας ματς με τον Φαίακα Κέρκυρας, σχολίασε: «Η συνέχεια του Πρωταθλήματος προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη, ξεκινώντας από τον εκτός έδρας αγώνα στην Κέρκυρα. Είναι πρόκληση για εμάς να παίξουμε σ' ένα γεμάτο γήπεδο με καυτή ατμόσφαιρα, ωστόσο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Για τον τραυματισμό του Ευτύχη Μανουσέλη, εξαιτίας του οποίου ο αριστερός ίντερ των «μπλε» θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, υπογράμμισε: «Το μόνο μελανό σημείο, το οποίο αποτελεί μεγάλο πλήγμα για εμάς είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Μανουσέλη ο οποίος είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά και θα μας λείψει πολύ. Θέλω να ευχηθώ να μας βρει η συνέχεια υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, γιατί η ομάδα, μας έχει όλους ανάγκη».

No comments