Πρώτη η Δράμα στο Τουρνουά της Βουλγαρίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη η Δράμα στο Τουρνουά της Βουλγαρίας

     

Καταπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Παίδες της Bianco Monte Δράμα στο Διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας όπου συμμετείχαν 7 ομάδες από 5 χώρες. 
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την γηπεδούχο Πιρίν, στο Γκότσε Ντέλτσεφ που απέχει 36 χιλιόμετρα από την πόλη της Δράμας.
Οι Παίδες της Δράμας πιστοποίησαν την ποιότητά τους, αλλά έδειξαν και ότι διαθέτουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα αφού τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τα κέρδισαν με μικρή διαφορά, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή στο σκορ.  


    Οι μικροί έδειξαν ότι απόλαυσαν την εμπειρία, χάρισαν στην Δράμα και στον σύλλογο τον πρώτο διεθνή τίτλο με σημαντική μάλιστα αξία δοθέντος  της ποιότητας του τουρνουά. Οι εμφανίσεις τους αφήνουν αισιόδοξους τους Δραμινούς γιατί βλέπουν ότι οι μικρές ηλικίες έχουν παιδιά με ταλέντο που σύντομα θα επανδρώσουν την ανδρική ομάδα στην Handball Premier, ώστε η Δράμα να έχει και στο μέλλον πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες της στο ρόστερ, δίνοντας συνέχεια στην καλή δουλειά και τις επιτυχίες.


    Τρεις παίκτες της ομάδας  μπήκαν στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης. Αναστάσιος Καρατζάς, Αντώνης Καβάζης, Κυριάκος Ζαχαρόπουλος ήταν αυτοί οι οποίοι ψηφίστηκαν από  Προπονητές, Δημοσιογράφους αλλά και διαιτητές και πανηγύρισαν μαζί με τους συμπαίκτες τους το κύπελλο της ομάδας αλλά και την πρώτη τους διεθνή διάκριση. 
Η  σύνθεση της ομάδας: Λαζαρίδης Ιάκωβος, Ηλιάδης Ευάγγελος, Ιωαννίδης Γεώργιος, Παγωνίδης Αλέξανδρος, Τσενικλής Θεόδωρος, Ευθυμιάδης Θεόδωρος, Κουρουζίδης Νικόλαος, Τασσίου Φοίβος, Σγουράδης Γεώργιος, Στρατηγέλης Ραφαήλ, Ζαχαρόπουλος Κυριάκος, Ξανθόπουλος Άγγελος, Καρατζάς Αναστάσιος, Καβάζης Αντώνιος.
    Προπονητές της ομάδας οι Χαϊτίδης Χρήστος – Σάββας Δεμερτζίδης. 
Την αποστολή συνόδεψαν τα μέλη του Δ.Σ. Ξανθόπουλος, Μεσσίνης, Παγωνίδης, και ο τεχνικός διευθυντής Θεόδωρος Τογανίδης.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Βουλγαρία βρέθηκαν πολλοί γονείς και φίλοι της ομάδας, που στήριξαν τους Δραμινούς παίκτες ώστε να φθάσουν  στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τετραήμερο First child Handball Tournament.


No comments