Η συντροφιά του Ολυμπιακού στην Τιμισοάρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συντροφιά του Ολυμπιακού στην Τιμισοάρα


Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο της Τιμισοάρα, ΄΄Κονσταντίν Τζουντ΄΄, στην προσπάθεια του να βάλει βάσεις πρόκρισης.
Στο χωρητικότητας 2.000 θέσεων γυμναστήριο ( όπου παίζεται χαντμπολ και μπάσκετ, ωστόσο, πήρε το όνομα του από τον προπονητή που υπηρέτησε για διάστημα μεγαλύτερο από κάθε άλλον, με αυτή την ιδιότητα, το χαντμπολ της Τιμισοάρα, συνολικά, για 31 από τα 71 χρόνια της ζωής του ), οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους, τουλάχιστον, 50 Ελληνες, με σημαία της πατρίδας μας αλλά και του Ολυμπιακού.
Στην Τιμισοάρα ζούν, ως εργαζόμενοι ή σπουδαστές, 2.000 Ελληνες και η κοινότητα της είναι μία από τις πιο δραστήριες, από τις 22 που λειτουργούν στην Ρουμανία, από τους συμπατριώτες μας, πολλοί από τους οποίους γεννήθηκαν εκεί.

Το greekhandball.com, μίλησε με τον 50χρονο μουσικό Τόλη Χιονά, διαχειριστή του ιστότοπου που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος των Ελλήνων της Ρουμανίας, ο οποίος μας είπε : "Είμαι εδώ και 4 χρόνια στη Ρουμανία. Ζώ και εργάζομαι στο Βουκουρέστι. Κατάγομαι από την Ιεράπετρα και είμαι Ολυμπιακός έως το...κόκκαλο. Μέλος της Θύρας 7.Δυστυχώς, στη Ρουμανία δεν υπάρχει οργανωμένος φορέας φίλων του Ολυμπιακού, αλλά, είμαστε πολλοί και εδώ. Η Τιμισοάρα απέχει 8 ώρες από το Βουκουρέστι. Υπολογίζω ότι στο ματς του χαντμπολ, την Κυριακή, θα είναι τουλάχιστον 50 Ελληνες που ζούν στην Τιμισοάρα. Θα είναι ωραίο παιχνίδι. Στη Ρουμανία αγαπούν πάρα πολύ το χαντμπολ και είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Καλό είναι να έχει υποστήριξη η ομάδα μας. Πάντα, ακολουθούμε τις ομάδες της πατρίδας μας. Επειδή είμαι...άρρωστος Ολυμπιακός, ποιός ξέρει...Μπορεί να πάω και εγώ με την παρέα μου, μόλις τελειώσω από το μαγαζί όπου δουλεύω...Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα μας ! ".

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments