΄΄Θέλω να δω ένα άλλο Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών...΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄Θέλω να δω ένα άλλο Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών...΄΄


Το greekhandball.com ζήτησε από τον προπονητή της Εθνικής Γυναικών Παναγιώτη Μεσσήνη,  να τοποθετηθεί για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, που ξεκινά το Σάββατο.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε το δικό του στίγμα για τη νέα σεζόν :
΄΄ Πρωταρχικά, να πούμε σε όλους τους συντελεστές του γυναικείου χαντ μπολ, καλή σεζόν σε αθλήτριες,  προπονητές, προπονήτριες, παράγοντες, διαιτητές, υγεία και πολλή διάθεση για δουλειά.
Εύχομαι και ελπίζω να μην δούμε άλλο ένα πρωτάθλημα Α1 γυναικών, αλλά, ένα άλλο πρωτάθλημα Α1 γυναικών.  Εννοώ ότι  χρειαζόμαστε αθλήτριες κάθε χρόνο καλύτερες, καθώς, πρέπει να ανέβει το επίπεδο και δεν αναφέρομαι μόνο στις διεθνείς, οι οποίες  πρέπει να σηκώσουν το βάρος ακόμα και δουλεύοντας δύο φορές περισσότερο.
Πρέπει να βελτιωθεί το γυναικείο χαντ μπολ ώστε να ακολουθήσει το ανδρικό, γιατί έχει δυνατότητες προκειμένου να βρεθεί σύντομα ψηλότερα και δεν μιλάω μόνο για την Εθνική ομάδα.
Ελπίζω και θέλω ένα άλλο πρωτάθλημα όπου οι αθλήτριες θα είναι πιο δυνατές, γρήγορες, όλες θα ήθελα να έχουν στόχο, να αντέχουν περισσότερο, να πιστεύουν στον εαυτό τους, κάτι που μπορεί να γίνει
Η Εθνική ομάδα έχει κορμό αθλητριών που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολύ καλά αποτελέσματα σε σχέση με το επίπεδο όπου βρισκόμασταν.
Περιμένω να δώ όλες τις αθλήτριες να έχουν στόχο να παίξουν στην Εθνική ομάδα, να υπάρχει συναγωνισμός για κάθε θέση και αυτό γίνεται μόνο με δουλειά. Για όλες.
Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή  για όλες τις αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ΄΄.
Τον Νοέμβριο θα γίνουν δύο, μονοήμερα, καμπ, ένα στον Νότο και ένα στον Βορρά, για νέες αθλήτριες, ώστε να αξιολογηθούν σε σχέση με την Εθνική ομάδα ενώ ενδέχεται να υπάρξει συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Στην 1η αγωνιστική, ο κ.Μεσσήνης θα παρακολουθήσει το μόνο παιχνίδι της Α1 Γυναικών στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αυτό ανάμεσα στον Αρη Νικαίας και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στον Κορυδαλλό.


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments