Δραγάζης: Θέλει υπομονή μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δραγάζης: Θέλει υπομονή μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας



Ο τεχνικός των Βριλησσίων,Γιώργος Δραγάζης, με δηλώσεις που παραχώρησε στο greekhandball.com, ανέφερε ότι η έλλειψη συγκέντρωσης, έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά είπε:

"Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά παρόλα αυτά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Εμείς σε κάποιες φάσεις δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε και χάσαμε κάποια εύκολα σουτ από τα έξι μέτρα, με αποτέλεσμα να δώσουμε στον Νηρέα αντεπιθέσεις. Βγάλαμε άμυνες αλλά δεν καταφέραμε να τις μεταφράσουμε σε σκορ. Βέβαια κάθε αρχή είναι δύσκολη και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε καινούργια ομάδα και θέλει υπομονή μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε το επίπεδο που θέλουμε".

Φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσει στην ερώτησή μας για το συναίσθημα που του προκάλεσε το γεγονός ότι ο γιος του αγωνίζεται με τα χρώματα της φανέλας του Νηρέα. Ο ίδιος αστειευόμενος δήλωσε ότι είχαν ... διακόψει κάθε σχέση. Τα όσα είπε:

"Όλη την εβδομάδα είχαμε διακοπή σχέσεων. Αλλάζαμε ...διάδρομο για να μην συναντηθούμε. Πέρυσι που έγινε πρώτη φορά ήταν σαφώς πιο δύσκολο. Φέτος ήμουν πολύ πιο ήρεμος και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Κάναμε πλάκα στο σπίτι, ο ένας "πείραζε "τον άλλον. Αυτά είναι πολύ ωραία. Μου άρεσε επίσης το ότι ο Σάσα (σ.σ.Ζιβούλοβιτς) έχει στην ομάδα του τον γιο του. Βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι χρόνια στον χώρο και θέλουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν την ιστορία τους¨.



Ο  Γιώργος Δραγάζης (δεξιά) με τον συντάκτη του greekhandball.com, Βασίλη Ριζά (αριστερά)


No comments