Εύκολο πέρασμα της ΑΕΚ από τη Νίκαια - Ανησυχία για Κεδέρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολο πέρασμα της ΑΕΚ από τη Νίκαια - Ανησυχία για Κεδέρη



Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, αλλά όταν ξεμπλόκαρε δεν... πιανόταν. Η Ένωση επικράτησε εύκολα με 38-20 του αντιπάλου της, που φάνηκε ανταγωνιστικός στις αρχές της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων έγινε εμφανής.
Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν μαχητικοί, είχαν καλές αντιδράσεις στην άμυνα και παράλληλα αποδεικνύονταν συγκροτημένοι και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Η ΑΕΚ... ξύπνησε στα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (έληξε 11-21), «έχτισε» διαφορά τερμάτων και στο δεύτερο μισάωρο δεν άφησε περιθώρια ελπίδας στον Άρη, δείχνοντας πως όταν είναι ο εαυτός της δεν... αστειεύεται.


*Άγχος προκαλεί στην ΑΕΚ ο τραυματισμός του Κεδέρη στο γόνατο, στο 53' της αναμέτρησης. Απευθείας κόκκινη κάρτα, μάλιστα, δέχθηκε ο Χουρντουσιάν για το μαρκάρισμά του πάνω στον παίκτη της Ένωσης, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί αύριο. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Κεδέρης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Εκτιμάται, πάντως, πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αν και υπεύθυνοι της ΑΕΚ ανέφεραν ότι δεν ήταν δυνατό να γίνει ασφαλής διάγνωση, αφού ο παίκτης ήταν ζεστός. Ενθαρρυντικό, παρ' όλα αυτά, είναι το γεγονός πως ο Κεδέρης, όταν αποχώρησε από το γήπεδο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, περπατούσε κανονικά, έστω και με μία μικρή δυσκολία και πως το γόνατό του δεν είχε πρηστεί.


*Επιτροπή του ΕΣΚΑΝ (Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ) βρέθηκε στη Νίκαια, ώστε να πάρει δείγματα για έλεγχο από παίκτες και των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο υποβλήθηκαν οι Λαδάκης, Παπαδημητρίου από τον Άρη και οι Ζαμπούνης, Οζμουσούλ από την ΑΕΚ.


Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-5, 7-9, 9-10, 9-15, 11-21 (ημχ) 12-23, 13-26, 14-30, 16-33, 18-37, 20-38

ΑΡΗΣ (Τ. Μελετάκος): Λαδάκης 5, Ταουσάνης, Αθανασίου, Βλάχος 2, Μελετάκος 3, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Παπαδημητρίου, Ασβεστάς 3, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης, Κρεμμύδας 1, Βίδρας, Μιμίκος 1, Χουρσουντιάν 1, Χαραλάμπους 4.

ΑΕΚ (Δ. Δημητρούλιας): Αραμπατζής 4, Δομπρής 4, Μωραϊτης 1, Χόγκας 2, Ζαμπούνης 7, Νικολαϊδης, Μυλωνάς 3, Χιμένεθ, Φλορίδο 7, Γιάκομπσεν 3, Παπαδιονυσίου 3, Οζμουσούλ, Άρσιτς, Μπουνέτα 3, Γιόσμου, Κεδέρης 1.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Φωτακίδης, Δίλεπτα: 6-2 Πέναλτι: 3/3-4/4 Κόκκινη: Χουρσουντιάν (επικίνδυνο παιχνίδι)

No comments