Πελεκίδης: Το ζητούμενο είναι η νίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: Το ζητούμενο είναι η νίκη



Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ,Δημήτρης Πλεκίδης, με δηλώσεις που παραχώρησε στο acpaok.gr τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι δύο βαθμοί της νίκης, ενώ εκτίμησε ότι στις επόμενες αναμετρήσεις η εικόνα της ομάδας του θα είναι ακόμα καλύτερη. Χαρακτηριστικά είπε:

«Το σημαντικό είναι οι δύο βαθμοί της νίκης, από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό ποιοτικά, είχε αργό ρυθμό, και η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να παίξει αργά, πράγμα που το πέτυχε. Εμείς από την μεριά μας είχαμε χαμηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας, το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, μας επηρέασε βέβαια ο ρυθμός και χάσαμε αρκετά σουτ. Το ζητούμενο βέβαια είναι η νίκη, ήταν η πρώτη αγωνιστική, η οποία πάντα είναι περίεργη, η ομάδα παίρνει τους δύο βαθμούς και συνεχίζει.
Είναι δύσκολο πνευματικά και για εμάς και για τις παίκτριες να επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα μετά από δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα δεν χρίζουν δάφνες ποιότητος, όταν έχεις έναν δυνατό αντίπαλο αυτομάτως η ομάδα σου γίνεται πιο γρήγορη, θα τρέχει καλύτερα στο transition, θα είναι πιο αποτελεσματική και πιο δυνατή στις μάχες. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.»

No comments