Ξανάσμιξαν τα αηδόνια στο δείπνο φιλίας, πριν από λίγο στην Τιμισοάρα, σε φωτο που εξασφάλισε το greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξανάσμιξαν τα αηδόνια στο δείπνο φιλίας, πριν από λίγο στην Τιμισοάρα, σε φωτο που εξασφάλισε το greekhandball.com




Πέρο Μιλόσεβιτς και Κώστας Τσιλιμπάρης, ξανάσμιξαν απόψε στην Τιμισοάρα, μετά από 12 χρόνια, καθώς, είχαν συνεργασθεί στην ισπανική Αλγκεσίρα.
Ο Μαυροβούνιος προπονητής της Τιμισοάρα και ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ήταν αντίπαλοι στο γήπεδο, στη διάρκεια του αγώνα για το EHF Cup, ωστόσο, χαιρετήθηκαν με θέρμη, μίλησαν με εγκαρδιότητα και στη συνέχεια, συνέφαγαν, στο πλαίσιο του δείπνου που έδωσε η ρουμανική ομάδα, ώστε να τιμήσει την αποστολή των Πειραιωτών.
Στην πρώτη από τις δύο φωτο που εξασφάλισε για εσάς το greekhandball.com, από αριστερά προς τα δεξιά, οι : Κώστας Καραμπουρνιώτης ( μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού ), Μπάμπης Προδρομίδης ( team manager του Ολυμπιακού ),  Κώστας Τσιλιμπάρης, Πέρο Μιλόσεβιτς και στην δεύτερη ο Κώστας Τσιλιμπάρης και ο Πέρο Μιλόσεβιτς.
Τα έντονα συναισθήματα του αγώνα έμειναν σε δεύτερη μοίρα, σε μία μοναδική ευκαιρία που είχαν οι δύο ομάδες και οι εκπρόσωποι τους, ώστε να αναδείξουν την ουσία και την μεγαλοπρέπεια του αθλητικού πνεύματος.
Κατά την διάρκεια του δείπνου, το greekhandball.com διέκοψε ( για λίγα λεπτά...) την συζήτηση του Πέρο Μιλόσεβιτς με τους άλλους συνδαιτημόνες και ζήτησε τις απόψεις του, για το πρώτο ματς Τιμισοάρα-Ολυμπιακός.
Μας είπε ο προπονητής, ο οποίος κλείνει τα 58 την Τρίτη :
΄΄ Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου αγωνισθήκαμε δίχως 5 παίκτες μας που έχουν προβλήματα με τραυματισμούς. Εχουμε και άλλα πολλά προβλήματα, ωστόσο, αυτά δεν είναι για να τα συζητάμε τώρα...Είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι οι παίκτες μου κέρδισαν μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η βοήθεια από τον κόσμο, που για πρώτη φορά μετά από καιρό, γέμισε το γήπεδο ( Σ.Σ. αυτό συνέβη στη διάρκεια του δεύτερου μέρους ), ήταν πολύτιμη και καθοριστική. Χρειάσθηκε να κάνω πολλές αλλαγές σε παίκτες και σχήματα, λόγω των δυσκολιών που είχαμε, με τραυματισμούς, αλλά, βγήκαν αυτά που δοκίμασα και η ομάδα μου κατάφερε την νίκη. Οπως διαμορφώνεται η κατάσταση, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως, δεν πρόκειται να πάμε στον Πειραιά για να αποκλεισθούμε ΄΄.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments