Η καλύτερη 7άδα της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier


Η συντακτική ομάδα του  greekhandball.com επέλεξε τους παίκτες που αποτελούν την καλύτερη 7άδα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier.
Ως κριτήρια χρησιμοποιούμε, πάντα, όχι μόνο την ατομική απόδοση αλλά και την συμβολή στην εικόνα και το αποτέλεσμα της ομάδας, σε συνάρτηση με τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.
Αξιοσημείωτο ότι αυτή την φορά, οι ξένοι παίκτες αποτελούν την πλειοψηφία, 4 έναντι 3 Eλλήνων, κάτι που δεν έχει συμβεί σε άλλη αγωνιστική, από τις 3 που προηγήθηκαν.
Οι 7 καλύτεροι, ανά θέση, για την 4η αγωνιστική, είναι :
Τερματοφύλακας : Μπόρις Κριούτσκοφ ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1988. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισε το παιχνίδι, επιτρέποντας στην ομάδα του να φύγει με την ισοπαλία από το κλειστό Δαϊς, απέναντι στον Δούκα. Εντυπωσιακός ήταν και ο γκολκήπερ Κολλύρης στο ίδιο ματς, αλλά, στο...νήμα, παίρνει την θέση στην 7άδα, ο Ουκρανός του Δικεφάλου του Βορρά.
Αριστερός εξτρέμ : Νίκος Αντωνόπουλος ( Ιωνικός Ν.Φ. ). Γεννήθηκε το 1988. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Φαίακα, σημειώνοντας 4 γκολ και προσφέροντας με πλουραλισμό στην ομάδα του. Ο έμπειρος παίκτης ήταν καταλύτης της σημαντικής επιτυχίας του Ιωνικού Ν.Φ.
Αριστερός ίντερ : Φώτης Τζανιδάκης ( Δούκας ). Γεννήθηκε το 1994. Κάλυψε επάξια το κενό του Κρητικού και έδωσε ουσιαστική βοήθεια στον Δούκα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αξιοποιώντας σχεδόν κάθε ευκαιρία που του δόθηκε ώστε να γίνει απειλητικός, με 7 γκολ στο ενεργητικό του.
Πλαίϋ μαίηκερ : Μόγια Φλορίδο ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1988. Μία ακόμα καλή εμφάνιση, αυτή την φορά με μεγαλύτερη πληρότητα από τον Ισπανό άσο, στην Εδεσσα, όπου σκόραρε 9 φορές σε βάρος του Αερωπού, οδηγώντας την ΑΕΚ στην 4η νίκη της στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αγωνιστικές. Τα έκανε όλα, καθώς, σκόραρε, πάσαρε ασίστ, έπαιξε άμυνα. Οριακά, προτιμήθηκε από Ντράσκιτς ( Δράμα ) και Λιόλιο ( Ιωνικός Ν.Φ. ).
Δεξιός ίντερ : Λαζάρ Αντάμοβιτς ( Δράμα ). Γεννήθηκε το 1984. Ο πολύπειρος Σέρβος, στην επιστροφή του στη Δράμα, δείχνει αξιοζήλευτη σταθερότητα. Πέτυχε 5 γκολ απέναντι στην Πυλαία και ήταν, σε ακόμα μία αγωνιστική, χρήσιμος για την ομάδα του, με λίγα λάθη και συνεισφορά ουσίας, για το καλό του συνόλου.
Δεξιός εξτρέμ : Αντρέ Λίμα ( Διομήδης ). Γεννήθηκε το 1997. Ο Πορτογάλος προσαρμόσθηκε γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα και αποδεικνύεται πολύτιμος για τον Διομήδη, ειδικά, όταν χρειάζονται γρήγορες αντιδράσεις και αλλαγή ρυθμού στο παιχνίδι. Πρωταγωνίστησε στην νίκη επί του Αρη Νικαίας, με 5 τέρματα στο ενεργητικό του.
Πίβοτ : Νίκος Λιάπης ( Ολυμπιακός ). Γεννήθηκε το 1999. Με τα 12 γκολ που πέτυχε σε βάρος του Φίλιππου στην Βέροια, ήταν ο τοπ σκόρερ της αγωνιστικής. Ηταν ασταμάτητος από την ομάδα της Ημαθίας και κερδίζει την θέση στην 7άδα, με βραχύ προβάδισμα σε σχέση με τον Χιμένεθ της ΑΕΚ.

No comments