Αποκλειστικό : Σοκ για την ΑΕΚ, χάνει για 3 μήνες τον γκολκίπερ Αρσιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικό : Σοκ για την ΑΕΚ, χάνει για 3 μήνες τον γκολκίπερ Αρσιτς



Σα να μην έφθανε για την ΑΕΚ το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τούρκο Γιουνούς Οζμοσούλ,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com, χάνει για σχεδόν 3 μήνες τον Σέρβο τερματοφύλακα της Ιγκορ Αρσιτς ( photo credits  Alexandros Theocharis ), ο οποίος θα προβεί σε χειρουργική επέμβαση, που σχετίζεται με την απουσία του από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής  με τον Φαίακα Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ.
Η επέμβαση θα γίνει στο εξωτερικό και δεν σχετίζεται με αθλητική κάκωση, αλλά, αφορά ζήτημα υγείας.
Ο Αρσιτς θα απουσιάσει δυόμιση με τρείς μήνες από τις υποχρεώσεις του στην ΑΕΚ που καλείται να επιλύσει μία δύσκολη εξίσωση, ύστερα και από θέμα το οποίο παρουσιάσθηκε με τον Οζμοσούλ καθώς και οι δύο αγωνίζονται στην, ευαίσθητη και δίχως πλεονασμό επιλογών, θέση του τερματοφύλακα.
Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο κινήσεων για την προσθήκη άλλου γκολκίπερ, ή όποιου άλλου παίκτη, για όποιο λόγο, καθώς, η μεταγραφική περίοδος ανοίγει πάλι την 1η Ιανουαρίου.
Η χειρουργική επέμβαση του Αρσιτς θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τόσο τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Βογκόσκα όσο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έχει κρισιμότητα και ιδιαίτερη σημασία, καθώς εν πολλοίς κρίνει σε ικανό βαθμό και το πλεονέκτημα έδρας από την κανονική περίοδο.


No comments