Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο πρόστιμο στον Οζμουσούλ ο οποίος θα τελειώσει από την ΑΕΚ που ψάχνει τον αντικαταστάτη του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο πρόστιμο στον Οζμουσούλ ο οποίος θα τελειώσει από την ΑΕΚ που ψάχνει τον αντικαταστάτη του


Με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, αποφάσισε, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να τιμωρήσει τον Τούρκο τερματοφύλακα της ομάδας χαντμπολ Γιουνούς Οζμουσούλ.
Για αυτό το διάστημα, ο αθλητής θα απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΚ.
Ο Οζμουσούλ θα τελειώσει από την ΑΕΚ, που ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.
Το ποσό του προστίμου θα δοθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΄΄ η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως της, έδωσε την δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου΄΄. 
Επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση ότι ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή μεταμέλεια του και την συγγνώμη του προς τον κόσμο, την διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.
Και προστίθεται : ΄΄ Λαμβάνοντας υπόψιν τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή και τις εισηγήσεις του Δ.Σ. της ΑΕΚ και την απαξία της ενέργειας του αθλητή, αποφάσισε να του επιβάλλει την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για 3 μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες΄΄.




No comments