Pre Game: Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ


Την πρώτη νίκη του στο Πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται στην Νέα Κίο από τον Διομήδη Άργους. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο Διομήδης επικράτησε εκτός έδρας, την 1η αγωνιστική, της Πυλαίας.
Ο αρχηγός του Διομήδη, Λευτέρης Κρεμαστιώτης, σχολίασε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook: «Έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με την Πυλαία. Και τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι ο πρώτος αγώνας μας μέσα στην έδρα μας. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε τη νίκη, γιατί πέρα από το ψυχολογικό αβαντάζ θα μας δώσει και ένα πολύ καλό προβάδισμα για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο όγδοος παίκτης μας. Να είναι βέβαιοι πως θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».
Ντεμπούτο για το σύνολο του Χρήστου Δημήτρουλα αναμένεται να κάνει ο Πορτογάλος, Λίμα. Θα απουσιάσει, από την άλλη, ο Τσιγαρίδης που έχει σπάσει το χέρι του, ενώ οι νεαροί Μπόσκος, Μαρκατάτος και Τζίμπουλας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από 1/10.
Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Αλέξης Παπαβασίλης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή, είμαστε σε καλή κατάσταση, πάμε για το διπλό, με πίστη στη νίκη. Παραδοσιακά, οι ομάδες δυσκολεύονται παίζοντας εκτός με τον Διομήδη λόγω της έδρας και της δυναμικής του αντιπάλου, αλλά πιστεύω ότι θα φύγουμε με τους δύο βαθμούς».
Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ, Κριούτσκοφ, ο οποίος έχει ήδη κάνει τρεις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και υπολογίζεται μαζί με τον Λοΐζο για την θέση του βασικού τερματοφύλακα. O Αποστόλου θα είναι ο μοναδικός απών, ενώ επιστρέφει ο Κωστακίδης.

No comments