Pre Game: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic-Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic-Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic




Τον Άρη Νικαίας συναντά ο Αερωπός, στην Έδεσσα, με στόχο να πετύχει την δεύτερη διαδοχική του νίκη, έπειτα από την εκτός έδρας επικράτησή του απέναντι στη Δράμα, στην πρεμιέρα. Για τον Άρη, αυτή είναι η δεύτερη σερί δοκιμασία του μακριά από την βάση του και στοχεύει στους πρώτους του βαθμούς στο Πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από ήττα από τον Φαίακα Κέρκυρας.
Ο κορυφαίος παίκτης του Αερωπού Έδεσσας στο ματς της 1ης αγωνιστικής κόντρα στη Δράμα, δήλωσε στο greekhandball.com: «Θα παίξουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Θέλουμε να φανούμε σοβαροί και να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Θεωρητικά, είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Προερχόμαστε από νίκη σε δύσκολη έδρα, όπως εκείνη της Δράμας και θέλουμε στο σερί των αγώνων που ακολουθεί, μαζί με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό». Ο Αερωπός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τερματοφύλακα, Αθανασίου.
Από την άλλη, ο αρχηγός των Νικαιωτών, Μιχάλης Μαλανδρένιας, σχολίασε στο greekhandball.com: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αερωπό, που είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά στο Πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον Αερωπό. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και ομοιογένεια, καθώς το ρόστερ του έχει πολύ μικρές διαφορές σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Θα παλέψουμε το παιχνίδι και θα εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε για κάποιο βαθμό». Πλήρης αναμένεται να είναι η ομάδα της Νίκαιας.

No comments