Πρόεδρος IHF: Θα προστατέψουμε τους παίκτες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόεδρος IHF: Θα προστατέψουμε τους παίκτες


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Προέδρων της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Χασάν Μουσταφά και Μάικλ Γουίντερερ και της Αντιπροσωπείας της Ένωσης Ευρωπαίων Παικτών.

Κύρια θέματα της συνάντησης, μετά και από την πίεση που ασκήθηκε από την καμπάνια Don’tPlayThePlayers, ήταν οι επιπλέον μέρες ξεκούρασης, η γενικότερη προστασία των παικτών του αθλήματος και ο σωστός προγραμματισμός των παιχνιδιών με σκοπό να υπάρχουν λιγότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος (Νίκολα Καράμπατιτς, Μάρκο Βούγιν) είχαν ταχθεί υπέρ της σχετικής πρωτοβουλίας.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Χασάν Μουσταφά, τόνισε με δηλώσεις του:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ακούσαμε τους παίκτες, οι οποίοι είναι στο κέντρο του αθλήματός. Έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον ρόλο τους και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να τους προστατέψουμε. Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική. Όλα τα συμβαλλόμενα μέρη αντάλλαξαν ιδέες και προτάσεις που θα ωφελήσουν το χάντμπολ».

Από την πλευρά της Ένωσης Ευρωπαίων Παικτών, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος και πρώην μέλος της εθνικής Δανίας, Μίκαελ Χάνσεν, ο πρώην πρόεδρος Μάρκους Ρόμινγκερ καθώς και οι παίχτες Ούβε Γκενσχάιμερ (Γερμανία), Μάικλ Άπελγκρεν (Σουηδία) και Μπο Σπέλεμπεργκ (Δανία).

No comments