Αποκλειστικό greekhandball.com: Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κριούτσκοφ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικό greekhandball.com: Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κριούτσκοφ



ΦΩΤ.: Στα δεξιά, ο Μπόρις Κριούτσκοφ


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουκρανού τερματοφύλακα, Μπόρις Κριούτσκοφ, είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον 30χρονο παίκτη, που τα τελευταία οκτώ χρόνια ανήκε στην ουκρανική Ζάποροζβαϊ και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα τον εντάξει στο δυναμικό του. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα γίνει ο τρίτος αλλοδαπός των Θεσσαλονικιών.
Η διοίκηση έχει φροντίσει να δηλώσει τον Κριούτσκοφ στην Ομοσπονδία από τις 15 του μηνός, όταν έληξε η μεταγραφική περίοδος, όμως η συμπλήρωση του... φακέλου με κάποια τελευταία έγγραφα καθυστερούν την επισημοποίηση της μετακίνησης.
Παρ' όλα αυτά, είναι πολύ πιθανό, ο παίκτης να παρακολουθήσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ από κοντά, ακόμα -στο πιο αισιόδοξο σενάριο- και να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Για τον ΠΑΟΚ απαιτούνταν ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό (σ.σ. ρήξη χιαστών) του Μανώλη Ιωαννίδη.
Αύριο (20/09), στις 12:00, θα γίνει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομάδας με σκοπό την... γνωριμία με το σύνολο του Αλέξη Παπαβασίλη.

No comments