Ο Γκολούμποβιτς στον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Γκολούμποβιτς στον Διομήδη


Με τον Σέρβο αριστερόχειρα Djordje Golubovic ( 27 ετών, ύψος 1.92 ), ενισχύθηκε ο Διομήδης, που προσδοκά ουσιαστική βοήθεια από τον νεοαποκτηθέντα παίκτη, στη θέση του δεξιού ίντερ.
Ο Djordje Golubovic ξεκίνησε από την πρωταθλήτρια Σερβίας Παρτιζάν ενώ έχει αγωνιστεί και στο Champions League με την Ισπανική Ademar Leon την περίοδο 2012-2013, καθώς και στη RK Metalurg των Σκοπίων το 2015.

Αγωνίσθηκε ακόμα, σε Ισπανία(AB Gijón Jovellanos), Ουγγαρία(Csurgoi Kezilabda Klub), Πολωνία(Slask Wroclaw), Ρουμανία(HC Odorheiu Secuiesc).
Σε δηλώσεις του, ο Golubovic επεσήμανε:
''
Πρώτα απ 'όλα, χαίρομαι που ήρθα σε ένα club όπως ο Διομήδης, ένα σύλλογο με μεγάλη παράδοση, εγχώριους τίτλους αλλά και Ευρωπαϊκό τρόπαιο όπως το Challenge Cup. Oι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά και εγώ νιώθω ήδη πολύ καλά σε μια υπέροχη πόλη. Η ομάδας μας είναι νεανική με πολλούς ταλαντούχους παίκτες, ενώ το project του προπονητή μας μου αρέσει πάρα πολύ. Με σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε ήδη, να είναι βέβαιος ο κόσμος μας πώς και τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.''

No comments