Φαίακας Κέρκυρας – Άρης Νίκαιας: Δύο ομάδες με κοινό στόχο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φαίακας Κέρκυρας – Άρης Νίκαιας: Δύο ομάδες με κοινό στόχο



Ο Φαίακας ζει και αναπνέει για το αυριανό παιχνίδι (21/9) κόντρα στον Άρη Νίκαιας (16:00), στην πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier. To ΔΑΚ Κέρκυρας αναμένεται ναι είναι κατάμεστο, στην παρθενική παρουσία της κερκυραϊκής ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια». Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, γι’ αυτό και η μεταξύ τους αναμέτρηση ενδεχομένως να έχει κομβική σημασία, για την μάχη της παραμονής στην πρώτη κατηγορία. Οι Κερκυραίοι θα παραταχτούν πλήρεις, ενώ για τον Άρη Νίκαιας θα απουσιάσουν οι Λαδάκης και Βλαχοθανάσης. Η συμμετοχή του Μελετάκου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Οι δύο προπονητές δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι. Ο τεχνικός του Φαίακα, Νίκος Ριγανάς, με δηλώσεις του στο greekhandball.com ανέφερε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία την αναμέτρηση. Θα είναι μια γιορτή για όλους και με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη». Να σημειωθεί ότι ο κ. Ριγανάς δοκιμάζεται για πρώτη φορά σαν προπονητής, μετά από μια σπουδαία καριέρα ως παίχτης με τίτλους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από την άλλη πλευρά ο Τάκης Μελετάκος, προπονητής του Άρη Νίκαιας, είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών του εν όψει της πρώτης αγωνιστικής. Χαρακτηριστικά είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό διότι οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και παρά τις απουσίες θα παλέψουμε για το καλύτερο».

No comments