ΑΕΣΧ Πυλαίας-Διομήδης Άργους: Οι δηλώσεις των προπονητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΣΧ Πυλαίας-Διομήδης Άργους: Οι δηλώσεις των προπονητών



Πυλαία και Διομήδης κοντράρονται αύριο (21/9) στις 18:00, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier και οι δύο προπονητές, με δηλώσεις τους στο greekhandball.com αναφέρθηκαν στην επικείμενη αναμέτρηση.

Αρχικά ο τεχνικός της Πυλαίας, Πάνος Γούσιος, τόνισε: «Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα (σ.σ στα φιλικά του Βίκος Cup που προηγήθηκαν) ενώ κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Σε ορισμένα σημεία ωστόσο παρουσιάσαμε κάποια κενά στην απόδοσή μας και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Θεωρώ ωστόσο, ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Διομήδη»

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Χρήστος Δημήτρουλας, παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, τονίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη. Είμαστε μια νέα ομάδα αλλά θεωρώ ότι ο χρόνος είναι υπέρ μας. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο αν θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα».

Οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν πλήρεις με εξαίρεση τον Τάσο Τριανταφυλλίδη (ρήξη χιαστών) και τον Μάρκο Ζαφείρη ο οποίος κρίνεται αμφίβολος, από την ομάδα της Πυλαίας.

No comments