Πηλαλίδης: «Κάθε αρχή και δύσκολη...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης: «Κάθε αρχή και δύσκολη...»



Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στην Δράμα, εκτός έδρας, μίλησε στο greekhandball.com ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Πηλαλίδης, ο οποίος ανέφερε: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Τα επίσημα παιχνίδια διαφέρουν από τα φιλικά. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα. Πηγαίνουμε σε μία δύσκολη έδρα, όπου θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με χαρακτηριστικά παρόμοια με τα δικά μας. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα και στο τέλος να είναι θετικό το πρόσημο».
Αμφίβολος είναι ο Παναγιώτης Τζουβάρας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο 31 ετών πλέι μέικερ διατηρεί φροντιστήριο αγγλικών και δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση.
Όσον αφορά στον -μοναδικό ξένο- Βραζιλιάνο, Καουέ, ο παίκτης δείχνει να έχει προσαρμοστεί. Μαθαίνει λέξεις στα ελληνικά και φαίνεται να έχει διάθεση να ενταχθεί στο ελληνικό, κατά τ’ άλλα, σύνολο του Αερωπού, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από την καλή αγωνιστική κατάστασή του.


No comments