Ανακοινώθηκε η σύμπλευση του Άρη Νικαίας με το Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοινώθηκε η σύμπλευση του Άρη Νικαίας με το Olympic Diagnostic





Με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας τους, Olympic Diagnostic και Άρης Νίκαιας, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία του διαγνωστικού κέντρου, στον Πειραιά, στην οποία παραβρέθηκε το greekhandball.com. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν, όπως είχαμε ενημερώσει, ότι το Olympic Diagnostic θα στηρίξει με χορηγία τους Νικαιώτες και θα συνοδεύει το όνομά τους.
Ο Πρόεδρος του κέντρου, Κώστας Αδαμόπουλος, είπε: «Η απόφασή μου όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Άρη Νικαίας πάρθηκε τάχιστα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι συμπαθέστατοι και ειλικρινέστατοι. Ξεκινήσαμε μία χορηγία, με την μορφή της χρηματικής καταβολής, όμως πλέον βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους ως φίλους μας και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Μας αγάπησαν και εμείς ανταποδίδουμε την αγάπη». Σ’ εκείνο το σημείο, μάλιστα, ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε απευθυνόμενος προς τον Τάκη Μελετάκο και τον Βαγγέλη Κουρετζή: «Θα ήθελα να κρεμάσω τις εμφανίσεις της ομάδας στο γραφείο μου…».
Όσον αφορά στο πώς κατέληξαν τα στελέχη του Olympic Diagnostic στην απόφαση χρηματοδότησης του ιστορικού σωματείο του Άρη Νικαίας, ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε: «Στη ζωή δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα. Παίζουν ρόλο οι άνθρωποι. Εγώ μίλησα με τον Τάκη (σ.σ. Μελετάκος), εκείνος ήταν που μας προσέγγισε και έκανε τις επαφές. Μας είπε πως πρόκειται για ένα φτωχό σωματείο, που κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς δεν θα είχε χρήματα να καλύψει τα έξοδα και ζήτησε την βοήθειά μας, με στόχο να διατηρηθεί στην κατηγορία. Στη συνέχεια, γνώρισα όλους τους υπεύθυνους του Άρη και ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον».



Ο κ. Αδαμόπουλος πρόσθεσε επιπλέον: «Το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, στο διαγνωστικό μας κέντρο, 90 παιδιά από όλα τα τμήματα όλων των αθλημάτων του Άρη Νικαίας». Και υπογράμμισε: «Το Olympic Diagnostic είναι ο ναός της παγκόσμιας ιατρικής τεχνολογίας, έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Είναι τα τελευταία μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών. Για παράδειγμα, ο αξονικός μας τομογράφος εκπέμπει 80% λιγότερη ακτινοβολία σε σχέση μ’ έναν κοινό. Το κέντρο μας θα μεγαλουργήσει».
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο τεχνικός των Νικαιωτών, Τάκης Μελετάκος: «Αυτή η συνεργασία είναι το λιμάνι για τον σύλλογο, αφού εδώ θέλουμε να… αγκυροβολήσουμε, αλλά και η αρχή για κάτι μεγάλο. Η περασμένη σεζόν μάς έδειξε τον δρόμο γι’ αυτήν που ξεκινά, καθώς σωθήκαμε στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα και μετά από αυτό αποφασίσαμε πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Οι αρχές του Olympic Diagnostic είναι συνώνυμες της αριστείας, της εντιμότητας, της καινοτομίας και της προόδου. Όλα αυτά συνάδουν με την ιστορία του Άρη Νικαίας και τις δικές του αρχές. Θέλουμε να περπατάμε μαζί με ανθρώπους, με τους οποίους μας συνδέει μια σχέση, που δεν είναι καθαρά εμπορική».
Ο Μελετάκος επεσήμανε, ακόμη: «Ως ομάδα δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο αποτέλεσμα. Δίνουμε έμφαση στις ακαδημίες μας, γιατί χωρίς υποδομές και χωρίς γηγενείς παίκτες, δεν είναι δυνατόν να αντέξεις στον χρόνο. Η σεζόν θα είναι δύσκολη».
Τέλος, μίλησε ο εκ των υπευθύνων της ομάδας, Βαγγέλης Κουρετζής, ο οποίος ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο (σ.σ. Αδαμόπουλος), για τον τρόπο με τον οποίο έκανε τις επιλογές του. Έδρασε συναισθηματικά. Ελπίζουμε σε μία πολύ καλή συνεργασία, με προοπτική».
Ο κ. Αδαμόπουλος απάντησε λέγοντας: «Ας αγκαλιάσουμε το σωματείο. Μού αρέσει η μονιμότητα, η σταθερότητα στις συνεργασίες μου. Θέλω να ταξιδέψω μαζί σας σε τουλάχιστον ένα εκτός έδρας παιχνίδι».

No comments