Φίλιππος Βέροιας-ΑΣΕ Δούκα : Αναμέτρηση με φαβορί και αουτσάιντερ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φίλιππος Βέροιας-ΑΣΕ Δούκα : Αναμέτρηση με φαβορί και αουτσάιντερ



Φίλιππος και Δούκας αναμετρώνται αύριο στις 18:00, στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολη αποστολή, απέναντι στον ενισχυμένο και φιλόδοξο Δούκα. Ο Φίλιππος, έχει αποδυναμωθεί αισθητά συγκριτικά με την περασμένη χρονιά ενώ η προετοιμασία του άρχισε με σημαντική καθυστέρηση λόγω εσωτερικών προβλημάτων.

Ο τεχνικός της ομάδας Κύρος Σαράφης δήλωσε στο greekhandball.com : «Η προετοιμασία μας είχε πολύ μικρή διάρκεια. Αρχίσαμε προπονήσεις πριν από τρεις εβδομάδες ». Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ανέφερε ότι η ομάδα του θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία.

 Ο προπονητής του Δούκα, Κώστας Μπούνας, στάθηκε στην προσοχή με την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα του το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο. Ο ίδιος ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Πρέπει να μπούμε με προσοχή για να είμαστε εμείς οι νικητές του παιχνιδιού».

Για την ομάδα της Βέροιας, κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Νίκου Νικολαΐδη, ενώ ο Δούκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φραγκίσκο Ζαλώνη

No comments