Θρίλερ το ντέρμπι Σζέγκεντ-Φλένσμπουργκ - Η Πόρτο σόκαρε την Κιέλτσε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θρίλερ το ντέρμπι Σζέγκεντ-Φλένσμπουργκ - Η Πόρτο σόκαρε την Κιέλτσε


Στο χθεσινό (28/09) ντέρμπι της αγωνιστικής, στην Ουγγαρία, για τους ομίλους του Champions League, Σζέγκεντ και Φλένσμπουργκ, αναδείχθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεών τους, ισόπαλες (24-24). Το παιχνίδι (12-12 το ημίχρονο) εξελίχθηκε, όπως άλλωστε το συνηθίζουν οι δύο ομάδες όταν διασταυρώνονται, σε θρίλερ και η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων που «χτίστηκε» ήταν των δύο γκολ.

Οι Ραντιβόγεβιτς, Γιοχάνεσεν είχαν πάρει... φωτιά και καθοδηγούσαν τα δύο σύνολα. Ο Ραντιβόγεβιτς, μάλιστα, ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης με 11 γκολ υπέρ της Σζέγκεντ, ενώ ο Γιοχάνεσεν πέτυχε 9 για την Φλένσμπουργκ. 

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, τόσο οι Ούγγροι της Σζέγκεντ, όσο και οι Γερμανοί της Φλένσμπουργκ, είχαν την ευκαιρία να... κλέψουν το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν.



Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν στο Champions League πέτυχε χθες (28/09), στο γήπεδό της, η Πόρτο, η οποία... σόκαρε την Κιέλτσε επικρατώντας με 33-30 (15-12 το ημίχρονο).

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν, έτσι να προσπεράσουν, για έναν πόντο, στον βαθμολογικό πίνακα τους Πολωνούς, που διαθέτουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης.

Η Πόρτο διατήρησε το αήττητο στην έδρα της για έξι παιχνίδια στη σειρά, ενώ η Κιέλτσε σημείωσε τα περισσότερα γκολ (33), μετά το 2015, όταν είχε σημειώσει 37 απέναντι στην Βοϊβοντίνα.

No comments