Ο έλεγχος των Ελλήνων του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο έλεγχος των Ελλήνων του εξωτερικού




Πλήρη αγωνιστική δράση είχαν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο που πέρασε και το greekhandball.com ακτινογραφεί τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Σάββας Σάββας (Μίντεν): Ο Δραμινός περιφερειακός  είχε μία ασίστ στην νίκη της ομάδας του με 33-31 (17-15 ημίχρονο) με αντίπαλο τη Λέμγκο. Με αυτή τη νίκη η Μίντεν ανέβηκε στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με επτά βαθμούς.

Βύρων Παπαδόπουλος (Χαμ): Ο αριστερός εξτρέμ δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, μένοντας στο μηδέν (0/2 σουτ) στην εκτός έδρας ήττα με 29-24 (17-12 ημίχρονο) από την Άιζεναχ. Η Χαμ μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα 2.

Χρήστος Τσάτσος (Μπέρχεμ): Αναμφίβολα ο MVP της Μπέρχεμ στην εκτός έδρας νίκης με 32-19 κόντρα στη Σιφλάγκε (18-8 ημίχρονο). Ο 31χρονος περιφερειακός σημείωσε 11 γκολ και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του. Η Μπέρχεμ ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου με τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Πέτρος Μπουκοβίνας (Ες): Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα,καθώς η νταμπλούχος Λουξεμβούργου ηττήθηκε εντός έδρας από την Ρεντ Μπόιζ και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Λευτέρης Σειρεκίδης (Τόνγκερεν): Ο 24χρονος διεθνής περιφερειακός πέτυχε 2 γκολ στην ήττα της ομάδας του από τη Λάιονς με 35-28. Η Τόνγκερεν βρίσκεται στην έκτη θέση της Μπένε Λιγκ με πέντε βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Κώστας Κοτανίδης (Βέστας Αλάρκος Θιουδάδ Ρεάλ):  Απροσπέλαστος ο 27χρονος τερματοφύλακας στην επικράτηση επί της Πάλμα ντελ Ρίο με 36-18. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κοτανίδη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλου.

Γρηγόρης Ιωάννου (Ανζέρ): Ο δεξιός εξτρέμ είχε 5 γκολ, βοηθώντας τον σύλλογο του να επικρατήσει με 31-24 επί της Νουστύ. Η Ανζέρ είναι στην έκτη θέση της Νάσιοναλ 1 Γαλλίας με οκτώ βαθμούς.

Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου (Ντάσενμπεργκ): Ήττα για την ομάδα του έμπειρου πίβοτ ο οποίος σημείωσε 2 γκολ στtην αναμέτρηση κόντρα στη Φούρστενφελντμπρουκ με 25-26. Στην έβδομη θέση έπεσε η ομάδα του Μεγαλοοικονόμου, έχοντας επτά βαθμούς σε έξι παιχνίδια.

Νίκος Τζούφρας (Άιντραχτ Χιλντεσάιμ): Πολύ καλή εμφάνιση για τον Έλληνα παίχτη. Ο Τζούφρας πέυχε 7 γκολ και βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στην τέταρτη θέση της τρίτης κατηγορίας Γερμανίας με εννιά βαθμούς.

Θόδωρος Ευαγγελίδης (Μέκλεμπουργκ): Εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Πότσνταμ με 23-20 και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας.



No comments