Κεδέρης: « Δεν ρίχνουμε ρυθμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κεδέρης: « Δεν ρίχνουμε ρυθμό»



Ο Χρήστος Κεδέρης με δηλώσεις που παραχώρησε στην «‘Ωρα των Σπορ» της Δευτέρας αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας και στα στοιχεία εκείνα που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

«Ήταν το πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας, ξέραμε ότι θα έρθει κόσμος να μας δει παρά την δυσκολία της ώρας, μεσημέρι Σαββάτου, εργάσιμη μέρα και πρώτα απ’ όλα τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί στο τρανζίσιον, στο γρήγορο παιχνίδι, τρέξαμε 60 λεπτά, χωρίς πολλά λάθη. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε, είναι μια νεοφώτιστη ομάδα χωρίς πολλά συστήματα ώστε να αποσπάσουν την άμυνα μας και γι’ αυτό ήταν η διαφορά στα 8 γκολ. Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς γενικά».

Επίσης μίλησε για την προετοιμασία της «’Ενωσης» ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων του Νοεμβρίου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι δηλώσεις του εξτρέμ της ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε… ξεφύγει για το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον Νοέμβριο που θα αρχίσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς και αυτά με τον Ολυμπιακό. Εκεί πρέπει να δείξουμε κύρος, δουλεύουμε γι’ αυτά τα ματς. Δεν ρίχνουμε ρυθμό, κι έτσι η πορεία της ομάδας θα είναι αντάξια των προπονήσεων και των παιχνιδιών που θα κερδίζουμε με αυτές τις ομάδες εύκολα».

No comments