Τέσσερις αποχωρήσεις από τα Πρωταθλήματα της Α2 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέσσερις αποχωρήσεις από τα Πρωταθλήματα της Α2 ανδρών




Η προσεχής σεζόν στους ομίλους της Α2 ανδρών, δεν ξεφεύγει από τον… κανόνα, καθώς και πάλι υπάρχουν αποχωρήσεις ομάδων. Τέσσερις σύλλογοι συνολικά έχουν ενημερώσει ότι δεν θα «κατέβουν».

Στον 1ο όμιλο (Νότιος), ο Ιδομενέας Χανίων που ως επιλαχούσα θα έπαιρνε τη θέση του Καματερού που αποχώρησε, έκανε σαφές ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Α2 ανδρών κι έτσι τις δύο θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί ο όμιλος, θα διεκδικήσουν οι Αθηναϊκός, Πανιώνιος και Πολύχνιτος Λέσβου σε αγώνες μπαράζ, εκτός κι αν προκύψει εκ νέου αποχώρηση.

Από τον 2ο όμιλο (Βορράς) αποχωρούν ο Αρίων Πτολεμαΐδας και ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ο ΑΟ Ιωαννίνων που εξασφάλισε την άνοδο από τη Β’ Εθνική δεν δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία. Έτσι, επιλαχόντες να ανέβουν στον 2ο όμιλο είναι ο ΑΟΑ Καστοριάς και οι Πόντιοι Κιλκίς, που αγωνίστηκαν την προηγούμενη σεζόν στην Β’ Εθνική.

Από τη ΔΕΠ γίνεται προσπάθεια πλήρωσης των κενών, ωστόσο, εάν δεν καταστεί δυνατό να καλυφθούν οι θέσεις, τότε τα Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν με λιγότερες ομάδες.

No comments