Στη Ρουμανία για προετοιμασία οι κορασίδες του Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Ρουμανία για προετοιμασία οι κορασίδες του Καματερού



Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των Κορασίδων του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στην πανέμορφη Ramnicu Valcea της Ρουμανίας!!

Η συνεργασία που άρχισε τον Ιανουάριο του 2019 μεταξύ της ομάδας του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και της Ρουμανικής Ακαδημίας Χειροσφαίρισης GU14-GU18 “THE NATIONAL CENTER OF EXCELLENCE», υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης της Ρουμανίας, εξελίσσεται δυναμικά!!

Δεκατέσσερις από τις Κορασίδες του ΓΑΣΚ κι ο προπονητής τους Κώστας Κότσιρας, βρίσκονται από χθες στην πόλη της Ramnicu Valcea, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Ακαδημίας για φιλοξενία της ομάδας στις εγκαταστάσεις της και την από κοινού προετοιμασία με τα κλιμάκια επίλεκτων αθλητριών της Ramnicu Valcea και του Brasov.

Για τις επόμενες έντεκα ημέρες, τα κορίτσια μας θα ακολουθήσουν εντατικό πρόγραμμα διπλών καθημερινών προπονήσεων, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη Ρουμάνων προπονητών και φυσικοθεραπευτών.

Το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη συνολική εποπτεία του προγράμματος έχει αναλάβει από πλευράς Ρουμανικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, η Αντιπρόεδρος κ.Steluta Luca, η οποία και υποδέχθηκε προσωπικά την ελληνική αποστολή στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, μαζί με το σύζυγό της κ.Nicolae Andrei Luca, team manager της χαντμπολικής υπερομάδας στο EHF Champions League, CSM Bucuresti.

No comments