Συνεργασία με τον Δανό Pedersen για τις κορασίδες του Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία με τον Δανό Pedersen για τις κορασίδες του ΚαματερούΜια νεα συνεργασία ξεκίνησε ο ΓΑΣ Καματερού, που προσκάλεσε τον Δανό προπονητή Jan Pedersen να προπονήσει τις Κορασίδες του συλλόγου για 10 ημέρες. αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή για την ομάδα των κορασίδων (πλέον) του ΓΑΣ Καματερού, να φιλοξενεί για τις επόμενες 10 ημέρες τον κ. Jan Pedersen, προπονητή της Δανέζικης Vejen Handbold klub, νικήτριας ομάδας του Διεθνούς Τουρνουά ELITE EASTER TOURNAMENT 2019!!!

Εντυπωσιασμένος από την πολύ καλή απόδοση της ομάδας μας στο Διεθνές Τουρνουά της Ουγγαρίας, ο Δανός προπονητής ήρθε σε επαφή μαζί μας κι εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τη χώρα μας και να γνωρίσει από κοντά τις αθλήτριές μας και τους προπονητές τους. Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα κι έτσι ο κ.Jan Pedersen, σε συνεργασία με τον προπονητή του συλλόγου κ.Κότσιρα, θα προπονεί καθημερινά τα κορίτσια μας, παρέχοντάς τους την πολύτιμη τεχνογνωσία του και φέρνοντας την ομάδα σε επαφή με τη δανέζικη χαντμπολική φιλοσοφία. Είμαστε ευγνώμονες!"

 

No comments