Μπόσκος και Μαρκατάτος στον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπόσκος και Μαρκατάτος στον Διομήδη

 

Τη φανέλα του Διομήδη Άργους θα φορέσουν ο 18χρονος περιφερειακός Θοδωρής Μπόσκος και ο 19χρονος πίβοτ Γιώργος Μαρκατάτος.  Και οι δύο παίχτες προέρχονται από τον Φοίβο και είναι διεθνείς με την ανδρών Κ19. Οι δυο αθλητές, αφού μνημόνευσαν την καθοριστική συμβολή του αείμνηστου Θανάση Καρακεχαγιά στην εξέλιξη τους, δήλωσαν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παράλληλα με τις σπουδές μου θα ενταχθώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Διομήδης! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φοίβου,αλλά ακόμα περισσότερο τον προπονητή του Διομήδη Χρήστο Δημήτρουλα που με εμπιστεύτηκε. Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και πάνω απ´όλα υγεία», δήλωσε ο Θοδωρής Μπόσκος

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μαρκατάτος δήλωσε «Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω την ομάδα του Φοίβου Συκεών για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν αθλητής της. Όσον αφορά τον Διομήδη πίστεψα στο πλάνο του προπονητή της ομάδας και αυτό με έπεισε να κατέβω στο Άργος παράλληλα με τις σπουδές μου. Πιστεύω θα είναι ένας χρόνος γεμάτος προσπάθεια και ολοκλήρωση προσωπικών και ομαδικών στόχων, καθώς και μια χρόνια με παρά πολύ δουλειά και πολλές προπονήσεις .Τέλος εύχομαι μια χρονιά ,χωρίς τραυματισμούς και υγεία για όλους τους αθλητές.»

No comments