Παίχτης της ΑΕΚ ο Χρήστος Κεδέρης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίχτης της ΑΕΚ ο Χρήστος Κεδέρης



Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κεδέρη που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ. Ο 25χρονος (29/04/1994) ύψους 1,70 μ. αριστερός εξτρέμ, βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Δικέφαλο” διάρκειας δύο ετών.

Ο Χρήστος Κεδέρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΔΙΚΕΑ και το 2013 πήρε μεταγραφή στον Διομήδη Άργους όπου αγωνίστηκε και στα σαλόνια του EHF Cup και έφτασε στον τίτλο του Πρωταθλήματος το 2014. Επέστρεψε στο ΙΕΚ Ξυνή με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2014-15, ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας που έφτασε στο Πρωτάθλημα το 2017. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν με υποσχετική στον ΑΣΕ Δούκα, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της ομάδας των εκπαιδευτηρίων.

Ο Χρήστος Κεδέρης στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της “Ένωσης”, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. 1,5 μήνας ταλαιπωρίας που περάσαμε ο κ. Παπασταμάτης, ο κ. Παπαχαρτοφύλης, αλλά και εγώ έφτασε σε αίσιο τέλος. Προσωπικά ένα μεγάλο όνειρο παίρνει σάρκα και οστά, καθώς είμαι και οπαδός της ΑΕΚ και πλέον θα φορώ τη φανέλα της. Στόχοι της ΑΕΚ δεν είναι άλλοι από το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και γιατί όχι και κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Άλλωστε, οι μεταγραφές της ομάδας δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι εφικτό. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παπασταμάτη ο οποίος έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα της καρδιάς μου, αλλά και τον κ. Δημητρούλια που για δεύτερη φορά στην καριέρα μου με εμπιστεύεται“.

No comments